• Haberler
  • Spor
  • Basketbolcular Ağustos başında toplanıyor – Kocatepe Gazetesi

Basketbolcular Ağustos başında toplanıyor – Kocatepe Gazetesi

216-17 sezonu transfer çalışmalarına devam eden Afyon Belediyespor Basketbol takımı Ağustos ayı başında bir araya gelecek. İlk olarak sağlık kontrolünden geçecek olan basketbol takımının 8 Ağustos'ta top başı yapılması planlanıyor.'20 YABANCIİLE İLGİLENİYORUZ'Takım hakkında bilgi veren Afyon Belediyespor Genel Menajeri Muhammet Doğan, 'Takıma yapılacak takviyelerimiz bulunuyor. Uzun ve kısa yabancı olmak üzere yaklaşık 20 oyuncuyla ilgileniyoruz. [&hellip]

216-17 sezonu transfer çalışmalarına devam eden Afyon Belediyespor Basketbol takımı Ağustos ayı başında bir araya gelecek. İlk olarak sağlık kontrolünden geçecek olan basketbol takımının 8 Ağustos’ta top başı yapılması planlanıyor.
“20 YABANCI
İLE İLGİLENİYORUZ”
Takım hakkında bilgi veren Afyon Belediyespor Genel Menajeri Muhammet Doğan, “Takıma yapılacak takviyelerimiz bulunuyor. Uzun ve kısa yabancı olmak üzere yaklaşık 20 oyuncuyla ilgileniyoruz. NBA Yaz Ligi devam ediyor. Ağustos başı gibi yapılacak irtibatlar sonrasında elimizdeki imkanlara en uygun 2 oyuncuyu takımımıza katmayı hedefliyoruz. Onun dışında yerli transferinde genç oyuncu için çalışma yapıyoruz” dedi.
8 AĞUTOS’TA TOP BAŞI
Takımın 8 Ağustos’ta top başı yapacaklarını belirten Doğan, “Oyuncularımız Ağustos ayının başında Afyonkarahisar’da olacak. Sağlık kontrolleri, tanışmalar derken 8 Ağustos gibi top başı yapmayı planlıyoruz. Gelecek yabancı oyuncuların takıma katılmasından sonra da çalışmalara hız vereceğiz. Kampla ilgili çalışmalarımız planlanma aşamasında devam ediyor. Onun dışında da alt yapı çalışmalarımız başlayacak” ifadesine yer verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme