Basketbolcular 2'nci lige adım adım ilerliyor

Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı ikinci lige adım adım ilerliyor. Aliağa Petkim Gençlik ve Spor Kulübü yaşanan sıkıntılardan dolayı ek süre istemiş ve süresi Salı günü doluyor Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol Takımı 2014-2015 sezonunda 2'nci Lig'de mücadele etmek için herşeyi hazır vaziyette bekliyor. Sadece Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan gelecek daveti bekleyen Afyonkarahisar Belediyespor her gün gelişen olumlu haberler [&hellip]

Basketbolcular 2’nci lige adım adım ilerliyor

Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı ikinci lige adım adım ilerliyor. Aliağa Petkim Gençlik ve Spor Kulübü yaşanan sıkıntılardan dolayı ek süre istemiş ve süresi Salı günü doluyor

Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol Takımı 2014-2015 sezonunda 2’nci Lig’de mücadele etmek için herşeyi hazır vaziyette bekliyor. Sadece Türkiye Basketbol Federasyonu’ndan gelecek daveti bekleyen Afyonkarahisar Belediyespor her gün gelişen olumlu haberler karşısında hazırlıklarını tamamlamış durumda. Üst lige çıkma hakkı bulunan takımlardan Aliağa’nın sponsoru olan Petkim’le yaşadığı sıkıntıların boyutu büyük olunca Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı 2’nci Lige yükselmek için adeta gün sayıyor. Aliağa’nın Federasyon’dan istediği ek sürenin Salı günü sona ereceği öğrenilirken Afyonkarahisar Belediyesporlu taraftarlar büyük bir heyecanla 2’nci Ligi bekliyor.
AFYONKARAHİSAR’DAN SONRA
İSTANBULSPOR DA HAZIRLANIYOR
Edinilen bilgiye göre Afyonkarahisar Belediyespor’un katıldığı 6’lı finallerin ardından 5 puan toplayarak 6’ncı olan İstanbulspor Basketbol takımı da 2’nci Lige yükselmek için davetin gelmesini bekliyor. 5’inci olan Afyonkarahisar Belediyespor hazırlıklarını tamamladı, İstanbulspor’da her an 2’nci Lige davet edilecek gibi hazırlıklarına başladı. Bir üst lige çıkma hakkı bulunan takımların bu haklarından vazgeçmeleri durumunda sıradaki şanslı takımlar olan Afyonkarahisar elediye ve İstanbulspor’a adeta gün doğmuş olacak.
Afyonkarahisar Belediyespor basketbol takımı yöneticileri konuyla iglili yorum yapmaktan kaçınırken, spor camiasında Federasyon’la gerçekleşen görüşmelerde alınan bilgilerin olumlu olduğu konuşuluyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme