• Haberler
  • Genel
  • Basketbolcular 2. Lige koşuyor – Kocatepe Gazetesi

Basketbolcular 2. Lige koşuyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı, Edirne'de oynadığı Trakya Üniversitesi Meriçspor deplasman maçından galip ayrıldı ve büyük bir avantaj sağladı Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı 2'nci Lige yükselme maçlarından önce oynanan eleme maçlarında Edirne temsilcisi Trakya Üniversitesi Meriçspor'a konuk olmuştu. Deplasmanda 74-58'lik skorla rakibini deviren Belediyespor kendi evinde oynayacağı rövanş maçına büyük ölçüde avantaj sağladı. Belediyespor Basketbol takımı [&hellip]

Basketbolcular 2. Lige koşuyor

Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı, Edirne’de oynadığı Trakya Üniversitesi Meriçspor deplasman maçından galip ayrıldı ve büyük bir avantaj sağladı

Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı 2’nci Lige yükselme maçlarından önce oynanan eleme maçlarında Edirne temsilcisi Trakya Üniversitesi Meriçspor’a konuk olmuştu. Deplasmanda 74-58’lik skorla rakibini deviren Belediyespor kendi evinde oynayacağı rövanş maçına büyük ölçüde avantaj sağladı. Belediyespor Basketbol takımı kendi evinde de Trakya Üniversitesi Meriçspor’u mağlup etmeyi başarırsa 2’nci Lig’e yükselme grup maçlarına katılmak için ilk elemeyi geçmiş olacak. Afyonkarahisar Belediyespor, Trakya Üniversitesi Meriçspor’u geçtikten sonra tanıdık bir isimle karşılaşabilir. Büyük olasılıkla Yıldırımspor’la karşılaşacak olan Afyonkarahisar Belediyespor daha önce Yıldırımspor’u hem İstanbul’da 61-62’yle hem de Afyonkarahisar’da da 93-62’yle mağlup etti.

RAKİPTEN KISA KISA
Afyonkarahisar Belediyespor’un deplasmanda 74-58’lik skorla mağlup ettiği rakibi Trakya Üniversitesi Meriçspor C Grubu’nda çıktı. Trakya Üniversitesi Meriçspor oynadığı 10 maçın 5’ini kazanırken 5’inde mağlup oldu.
Oynadığı 10 maçın 5’ini kazanan Trakya Üniversitesi Meriçspor, bu 5 maçtan toplamda 15 puan toplayabildi. C Grubu’nda toplamda 15 puan toplayan Trakya Üniversitesi Meriçspor grubunu 4’üncülükle tamamlamıştı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme