• Haberler
  • Genel
  • Basketbola yabancı takviyesi geldi – Kocatepe Gazetesi

Basketbola yabancı takviyesi geldi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı Amerkalı Marcus Hall’le anlaşma sağladı. 29 yaşındaki tecrübeli oyuncu gelecek sezon Afyonkarahisar Belediyespor’un başarısı için ter dökecek. Marcus Hall’den sonra bir transfer daha var. O da Sezgin Eriş oldu. Aynı yaşta olan iki transferin de görevi aynı, oyuncular birbirinin alternatifi konumunda olacak Gelecek sezon TB2L’De mücadele edecek olan Afyonkarahisar Belediyespor transfere [&hellip]

Basketbola yabancı takviyesi geldi

Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı Amerkalı Marcus Hall’le anlaşma sağladı. 29 yaşındaki tecrübeli oyuncu gelecek sezon Afyonkarahisar Belediyespor’un başarısı için ter dökecek. Marcus Hall’den sonra bir transfer daha var. O da Sezgin Eriş oldu. Aynı yaşta olan iki transferin de görevi aynı, oyuncular birbirinin alternatifi konumunda olacak

Gelecek sezon TB2L’De mücadele edecek olan Afyonkarahisar Belediyespor transfere devam ediyor. Bu hafta yaptığı voleybolcu transferleriyle ses getiren Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımına da transfer yaptı. Teksaslı oyuncu Marcus Hall ile anlaşmaya varan Belediyespor gelecek sezon için hedeflerini büyük olduğunu belli ediyor.
Afyonkarahisar Belediyespor’un yeni gözdesi olan şutör gard Marcus Hall 1985 Houston Teksas doğumlu. 2008–09 Levski Sofia, 2009–10 Fastweb Casale, 2009–10 Kepez Belediyespor, 2010–11 Kepez Belediyespor, 2011–12 Levski Sofia, 2012–13 Darüşşafaka, 2013-14 Yeşil Giresun, 2014-15 NBA D Ligi’nde oynayan Hall bu sezonda Afyonkarahisar Belediyespor’da oynayacak.
Marcuh Hall’in, Alex’in ayarında olduğunu ifade eden spor otoriteleri Belediyespor’a daha faydalı olacağının altını çizdi.
BİR DİĞER GARD DA ERİŞ
Geçen sezon Acı Badem Üniversitesi’nde oynayan Sezgin Eriş’te Afyonkarahisar Belediyespor’a evet diyen oyuncular arasında yerini aldı. 1985 doğumlu olan Sezgin Eriş 1.85 boyunda gard oyuncu olarak oynayacak. Marcus Hall ile Sezgin Eriş birbirlerine alternatif olarak oynayacaklar. Geçen sezon birlikte oynayan Alex ve Serdar gibi iki oyuncu olacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme