• Haberler
  • Genel
  • Basketbol takımına hemşehri takviyesi – Kocatepe Gazetesi

Basketbol takımına hemşehri takviyesi – Kocatepe Gazetesi

Basketbol liginde Afyonkarahisar’ı temsil eden Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımında takviyeler hız kesmiyor Tarihinde ilk kez basketbol liginde İlimizi temsil eden Afyonkarahisar Belediyespor, yeni bir isimle daha anlaşarak kadrosunu güçlendirdi. Bu yıl Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele eden ve Play-Off’a yükselen Belediyespor, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Transfer çalışmaları kapsamında Belediyespor, Ankara Ormanspor’da mücadele eden başarılı [&hellip]

Basketbol takımına hemşehri takviyesi

Basketbol liginde Afyonkarahisar’ı temsil eden Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımında takviyeler hız kesmiyor

Tarihinde ilk kez basketbol liginde İlimizi temsil eden Afyonkarahisar Belediyespor, yeni bir isimle daha anlaşarak kadrosunu güçlendirdi. Bu yıl Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele eden ve Play-Off’a yükselen Belediyespor, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Transfer çalışmaları kapsamında Belediyespor, Ankara Ormanspor’da mücadele eden başarılı sporcu Onur Sevinç’i renklerine bağladı. Sırasıyla Ankara Mülkiye, İstanbul Eyüp, Söğütsen Seramik, Maliye Milli Piyango ve son olarak Ankara Ormanspor basketbol takımında görev alan hemşehrimiz Onur Sevinç, Belediyespor’a transfer oldu.
Yeni transfer Onur Sevinç, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti. Kulüp Başkanı Abdullah Aydoğan, Kulüp İdarecisi İbrahim Yılmaz, Takım Menajeri Muhammet Doğan, İdari Menajer Yasin Ersöz, Yüntaş Genel Müdürü Mehmet Sarlık’ın da katıldığı ziyarette Başkan Burhanettin Çoban hemşehrimiz Onur Sevinç’i tebrik etti.
Belediyespor’un bu sene gerek voleybolda gerekse basketbolda büyük hedefleri olduğuna dikkat çeken Başkan Çoban, Onur Sevinç’e başarılar dileyerek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Belediyespor kadrosuna geçen Onur Sevinç ise yaptığı açıklamada; “Bundan böyle takım arkadaşlarımla birlikte bende Afyonkarahisar Belediyespor’un başarısı için elimden geleni yapacağım. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme