• Haberler
  • Genel
  • Basketbol takımı bomba transferlere hazırlanıyor

Basketbol takımı bomba transferlere hazırlanıyor

Ligde yakaladığı başarılı oyununu sonuca yansıtamayan Afyonkarahisar Belediyespor bugünlerde yapacağı transferlerle ilk yarıyı başarılı bir şekilde tamamlamak istiyor Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor bugünlerde hem yerli hem de yabancı birçok transfer yapmak için kolları sıvadı. Yabancı kontenjanında bir Amerikalı basketbolcu bulunduran Afyonkarahisar Belediyespor bünyesinde bir yabancı daha bulundurmak için yine Amerikalı Chaz [&hellip]

Basketbol takımı bomba transferlere hazırlanıyor

Ligde yakaladığı başarılı oyununu sonuca yansıtamayan Afyonkarahisar Belediyespor bugünlerde yapacağı transferlerle ilk yarıyı başarılı bir şekilde tamamlamak istiyor

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor bugünlerde hem yerli hem de yabancı birçok transfer yapmak için kolları sıvadı. Yabancı kontenjanında bir Amerikalı basketbolcu bulunduran Afyonkarahisar Belediyespor bünyesinde bir yabancı daha bulundurmak için yine Amerikalı Chaz Williams’la anlaşmıştı.
CHAZ WİLLİAMS’TA SON DURUM
Fakat Williams’ın lisansını tek taraflı fesih eden 1. Lig ekiplerinden NSK Eskişehir Basket takımından dolayı Williams 2014-15 sezonu boyunca başka bir takımda görev yapamayacak. Williams’la ilgili Eskişehir Basket takımıyla yapılan görüşmeler sonucunda Eskişehir Basket’ten “Her türlü konuda yardımcı oluruz” cevabı alındı. Williams’ın durumu Federasyon’a ve Federasyon aracılığı FİBA’ya bildirildiği için durum çıkmaza girdi. Yapılan anlaşma kağıda aktarılamadı. Her türlü konuda anlaşılan Williams’la yollar ayrılmış değil. Gelecek sezon için söz alınan Williams gelecek sezonda Afyonkarahisar Belediyespor forması giyebilir.
AFYONKARAHİSAR BELEDİYESPOR BOMBALARI PATLATACAK
Afyonkarahisar Belediyespor’un bir Amerikalı basketbolcuyla pazarlık içinde olduğu ve büyük ihtimal hafta sonunda Afyonkarahisar’a geleceği öğrenildi. Yabancı kontenjanından sonra yerli basketbolcularla da görüşme içinde olan Afyonkarahisar Belediyesporlu Yönetim Kurulu üyeleri takıma birden fazla yerli oyuncu takviyesinde de bulunmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bir gecede 16 basketbolcu ile görüştüğü öğrenilen Afyonkarahisar Belediyesporlu yöneticiler önümüzdeki hafta bomba transferler yaparak takımı daha farklı noktalara taşıyacağı da edinilen bilgiler arasında yerini aldı.
Öte yandan Afyonkarahisar Belediyespor basketbol takımı bugün Best Balıkesir Basketbol takımına konuk olacak. Afyonkarahisar Belediyespor, Lig’de 4. sırada yerini alan zorlu Best Balıkesir deplasmanında kaybetmek istemiyor. Best Balıkesir Afyonkarahisar Belediyespor arasındaki karşılaşma Balıkesir Kurtdereli Spor Salonu’nda saat 16.00’da başlayacak.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in haberi

Bakmadan Geçme