Basketbol keyfi 4TL – Kocatepe Gazetesi

Afyon Belediyespor Basketbol Takımı'nın maçları bu haftadan itibaren ücretli olacak. Maç başına büyük ya da öğrenci ayrımı yapılmadan 4 liradan bilet fiyatı belirlendi. Atatürk Spor Salonu bahçesine iki gişe konularak bilet satışı da yapılacak Türkiye Basketbol 1'inci Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor bu hafta kendi evinde İstanbul DSİ Spor takımını ağırlayacak. Yarın saat 16.00’da başlayacak [&hellip]

Basketbol keyfi 4TL

Afyon Belediyespor Basketbol Takımı’nın maçları bu haftadan itibaren ücretli olacak. Maç başına büyük ya da öğrenci ayrımı yapılmadan 4 liradan bilet fiyatı belirlendi. Atatürk Spor Salonu bahçesine iki gişe konularak bilet satışı da yapılacak

Türkiye Basketbol 1’inci Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor bu hafta kendi evinde İstanbul DSİ Spor takımını ağırlayacak. Yarın saat 16.00’da başlayacak maçın hazırlıklarını sürdüren Belediyespor bu maçı kazanmak istiyor. Federasyon yaptırımları arasında olan bilet fiyatları da belirlendi. 100 adet kombine hazırlanırken fiyatları da gayet makul tutuldu. Sezon boyu kombine başı fiyatı ise 125 lira olarak belirlendi. Maçları izlemek için gelecek kombine sahiplerinin yerleri sabit olacak. Basketbol maçlarını izlemek isteyenler için de bilet fiyatları 4 lira olarak belirlendi.
“KOMBİNELER
20 MAÇ İÇİN 125 LİRA”
Büyük ya da öğrenci ayırımı yapılmadığını aktaran Afyon Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan, “Normal seyirci koltuğu olarak kombinelere 100 kadar koltuk ayırdık. Kombine sahibi sezon boyunca 17 maç ve Play-Offlar da dahil olmak üzere 20 maç izleyecek. Fiyatımızı 20 maç için 125 lira olarak belirledik. Fiyatı oldukça makul tuttuk. Vatandaşların yeri belli olacak.
Maç başı 4 lira olarak belirledik. Büyük veya öğrenci ayrımı yapmadan fiyatı 4 lira olarak belirledik. Salona girişlerde iki kulübe olacak ve bilet satışları yapılacak. Bu haftadan başlamak üzere basketbol maçlarının biletleri satılacak” dedi.
Seyircilerin hiç bir zaman olumsuz düşüncelere kapılmamasını isteyen Başkan Aydoğan, “Seyircilerimiz hiç bir zaman olumsuz düşüncelere kapılamasın. Hedeflerimiz belli biz başarılı olacağımıza inanıyoruz. Her iki takımla da ayrı ayrı başarıyı yakalamak istiyoruz” ifadesine yer verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme