Basketbol hakemleri yeni yönetimle tanıştı

Türkiye Basketbol Federasyonu İl Temsilciği görevine atanan Feyzullah Demirkale ve Hakem Kurulu üyeleri, sahada ve masada görev yapan basketbol hakemleriyle bir araya geldi Afyonkarahisar’da görev yapan basketbol hakemleri Türkiye Basketbol Federasyonu yeni İl Temsilcisi Feyzullah Demirkale ve Hakem Kurulu üyeleri ile bir araya geldi. 2015-2016 sezonu Afyonkarahisar Basketbol ligleri öncesinde Basketbol hakemleri, Basketbol il temsilciliğine [&hellip]

Basketbol hakemleri yeni yönetimle tanıştı

Türkiye Basketbol Federasyonu İl Temsilciği görevine atanan Feyzullah Demirkale ve Hakem Kurulu üyeleri, sahada ve masada görev yapan basketbol hakemleriyle bir araya geldi

Afyonkarahisar’da görev yapan basketbol hakemleri Türkiye Basketbol Federasyonu yeni İl Temsilcisi Feyzullah Demirkale ve Hakem Kurulu üyeleri ile bir araya geldi. 2015-2016 sezonu Afyonkarahisar Basketbol ligleri öncesinde Basketbol hakemleri, Basketbol il temsilciliğine getirilen Feyzullah Demirkale ve hakem tertip komite üyeleri ile bir araya geldi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen toplantıya masa ve saha hakemi olarak görev yapan hakemlerin büyük bir bölümü katıldı.
“HEDEFİMİZ HAKEM YETİŞTİRMEK”
Toplantının açılış konuşmasını yapan Basketbol İl Temsilcisi Feyzullah Demirkale, “Bildiğiniz gibi Basketbol Federasyonu’nda yapılan genel kurulu sonrasında Harun Erdenay federasyon başkanlığına seçildi. Başkanımız ve yönetim kurulu daha sonra illerde görev yapacak il temsilcilerini belirledi. Afyonkarahisar ili içinde şahsımı görevlendirdi. Bende ilimizdeki Basketbolu ve hakemliği daha ileriye taşımak için göreve geldim. Bunun için geniş bir hakem tertip komitesi oluşturdum. Amacım sizlerin daha iyi şart ve imkanlarda iyi birer hakem olmanız. Bu amaçla çoğu arkadaşımızda Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde akademisyen olarak görev yapıyor. Uzun yıllar ilimizi B klasmanında hakem olarak temsil eden ve halen B klasmanı gözlemciliği yapan İsmail Keser arkadaşımızı hakem komitesine davet ettim. Sağ olsun kendisi beni kırmadı ve görevi kabul etti. Bu sezon kendisinin engin tecrübeleri sayesinde sizlerinde eksikliklerini gidereceğinden eminim” dedi.
KOMİTE ÜYELERİ İLE TANIŞTILAR
Afyonkarahisar Basketbol hakem kuruluna atanan üyeler önce kendilerini hakemlere tanıttı. Daha sonra da hakemlerde kendilerini tanıttı. Samimi hava içerisinde geçen toplantıda hakemler komite üyelerine ve il temsilcisine taleplerini aktarırken, il temsilcisi Demirkale ve hakem komite üyeleri de hakemlerden düzenlenecek olan toplantılara katılmalarını istedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme