• Haberler
  • Spor
  • Basketbol elemeleri Afyon'da başladı – Kocatepe Gazetesi

Basketbol elemeleri Afyon'da başladı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar, spor alanında önemli organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Neredeyse tüm branşlara kapı açan Afyonkarahisar Spor Kompleksi bu kez Okullar Arası Basketbol Genç B Erkekler ve Bayanlar Bölgesel Eleme müsabakalarına ev sahipliği yapıyor. 2-5 Mart tarihleri arasında Afyonkarahisar Spor Kompleksi'nde yapılacak müsabakalara Ankara, İzmir, Isparta, Muğla, Antalya, Aydın, Uşak, Manisa, Denizli ve Osmaniye illerinden [&hellip]

Afyonkarahisar, spor alanında önemli organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Neredeyse tüm branşlara kapı açan Afyonkarahisar Spor Kompleksi bu kez Okullar Arası Basketbol Genç B Erkekler ve Bayanlar Bölgesel Eleme müsabakalarına ev sahipliği yapıyor. 2-5 Mart tarihleri arasında Afyonkarahisar Spor Kompleksi’nde yapılacak müsabakalara Ankara, İzmir, Isparta, Muğla, Antalya, Aydın, Uşak, Manisa, Denizli ve Osmaniye illerinden toplam 15 takım katılıyor.
Spor Kompleksi’nde yapılan teknik toplantı ile fikstür belirlendi. Toplantıya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü İsmail Barın, Basketbol Federasyonu İl Temsilcisi Feyzullah Demirkale, İl Hakem Kurulu Üyeleri ile antrenör ve idareciler katıldı.
Müsabakalardan önce düzenlenen açılış seremonisine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Faruk Bayram, İsmail Barın, İsmail Kılınç, İl Hakem Kurulu Üyeleri İsmail Yurdunuseven, Nurettin Dirgen, Mustafa Sarlık ile Hakem, Antrenör, idareci ve sporcular katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü İsmail Barın, takımlara yapacakları mücadelelerde başarılar diledi.

Bakmadan Geçme