Başkent'te Afyon ilgisi – Kocatepe Gazetesi

Ege İlleri 6. Tanıtım Sergisi ve Etkinlikleri Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde başladı Ege Bölgesi’nde yer alan 8 ilin Ankara’da faaliyet gösteren dernek ve vakıflarının bir araya gelmesiyle oluşturduğu EGEM Platformu'nun gerçekleştirdiği 6. Ege İlleri Tanıtım Günleri bugün başladı. 15 Nisan'a kadar sürecek etkinlikte Ege Bölgesi illerinin yöresel ve marka değerlerini taşıyan ürünleri tanıtılacak.Fuara, Afyonkarahisar Belediyesi, [&hellip]

Başkent’te Afyon ilgisi

Ege İlleri 6. Tanıtım Sergisi ve Etkinlikleri Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde başladı

Ege Bölgesi’nde yer alan 8 ilin Ankara’da faaliyet gösteren dernek ve vakıflarının bir araya gelmesiyle oluşturduğu EGEM Platformu’nun gerçekleştirdiği 6. Ege İlleri Tanıtım Günleri bugün başladı. 15 Nisan’a kadar sürecek etkinlikte Ege Bölgesi illerinin yöresel ve marka değerlerini taşıyan ürünleri tanıtılacak.
Fuara, Afyonkarahisar Belediyesi, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, Aftaş Şekerleme, Sandıklı Hüdai Kaplıca İşletmeleri, Bolvadin Belediyesi, Dinar Belediyesi, Zümrüt Şekerleme, Afyon Kaymak İşletmesi ve Ankara Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği katıldı.
Fuara Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Bakanlar, Milletvekilleri, Demokrat Parti Genel Başkanı Hemşehrimiz Gültekin Uysal, Yenimahalle Belediye Başkanı Hemşehrimiz Fethi Yaşar ve çok sayıda bürokrat ve Egeliler teşrif etti. Mehteran ekibi konseri, zeybek gösterileri, halk oyunları, ile başlayan tören sonrası, ziyaretçilere Afyonkarahisar Belediyesi tarafından keşkek ikramı da yapıldı.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, MHP Genel Başkan Yardımcıları, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz ve çok sayıda MHP Milletvekili fuarı ziyaret ettiler. Etkinlikler kapsamında Afyonkarahisar Ve İlçeleri Dayanışma Derneği tarafından “Afyonkarahisarlılar Gecesi” de düzenlendi. Gecede Afyon Kocatepe Üniversitesi Türk Halk Müziği Topluluğu ve halk oyunları ekibi, Afyonkarahisarlıların kültürel ve yöresel değerlerini Ankara’da tanıttılar.
6. Ege İlleri Tanıtım Sergisi ve Etkinlikleri’ni değerlendiren Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Parsak, Afyonkarahisar’ın Ankara’da büyük ölçüde ilgi gördüğünü belirterek; “Açılışta Memnuniyet verici bir yoğunluk yaşadık. İlimizin tanıtımı için açılan stantlar özellikle lokum ve ekmek kadayıfı standları büyük ilgi gördü” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme