Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkent Üniversitesi’nin Onur Konuğu İsmet Attila

Başkent Üniversitesi’nin Sağlık Bilimleri Fakültesi, Kahramankazan Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Törenleri’nin onur konuğu 51 ve 52’nci dönem Maliye Bakanı, hemşehrimiz İsmet Attila oldu

Başkent Üniversitesi’nin Sağlık Bilimleri

50’nci Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’nde Maliye ve Gümrük Bakanlığı, 51 ve 52’nci Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’nde Maliye Bakanlığı, 53’üncü Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’nde Tarım ve Köyişleri Bakanlığı yapmış olan hemşehrimiz İsmet Attila, Başkent Üniversitesi’nin Sağlık Bilimleri Fakültesi, Kahramankazan Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Törenleri’nin onur konuğu oldu. Başkent Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Mehmet Haberal tarafından davet edilen Attila, tören alanına Haberal ile kol kola geldi, protokolde de yan yana oturdu.

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ’NİN ONUR KONUĞU İSMET ATTİLA

Mezuniyet töreninde Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakan Özkardeş, “Şu anda aramızdaki Bakanımız da bu arazinin Başkent Üniversitesi kuruluşu için verilmesinde imzası olan Bakanımız. Burada olmasından mutluyuz” dedi.

İSMET ATTİLA

İSMİNİ ANONS ETTİ, ALKIŞLATTI

Başkent Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Mehmet Haberal da konuşmasında “Bugünkü sürprizlerimizden biri 1993 Maliye Bakanımız Sayın İsmet Attila. O dönemlerde burası Ankara’nın hafriyat deposuydu, dağ başıydı. Bana ‘dağ başına gidiyorsun, dağ başında üniversite mi olur’ dediler. Bir tane bodur ağaç vardı. Ama her halde Sayın Bakan demiştir ki ‘Bu iş böyle olacak’. O zaman bu hafriyat deposunu Başkent Üniversitesi’ne tahsis edeceğiz, dediler” ifadelerini kullandı. Haberal, bu sözlerden sonra Attila’nın ismini anons ederek “Sayın Bakanım kalkar mısınız” dedi ve mezuniyet törenine katılan öğrenci ve akademisyenlere Attila’yı alkışlattı.

İSMET ATTİLA

ATTİLA’NIN ADI YAŞATILACAK

Öte yandan Başkent Üniversitesi bünyesinde İsmet Attila’nın adına da “Başkent Üniversitesi Sayın İsmet Attila Ağaçlandırma Alanı” kuruldu. Mezuniyet töreninin yayınlandığı Kanal B’de bu alan da ekrana getirildi. Mezuniyet töreninde İsmet Attila, öğrencilere plaket takdim ettikten sonra söylenen marşlara da eşlik etti.

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ’NİN ONUR KONUĞU İSMET ATTİLA

İSMET ATTİLA