Başken Zeybek AFSÜ’de teknik incelemede bulundu

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş külliyede incelemelerde bulundular   Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Zafer Sağlık Külliyesi etrafında örülen güvenlik duvarı ile toplu taşıma araçları durakları ve kaldırım çalışmalarını yerinde incelendiler. İncelemelerin ardından Rektörlük makamına geçilerek, karşılıklı [&hellip]

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş külliyede incelemelerde bulundular

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Zafer Sağlık Külliyesi etrafında örülen güvenlik duvarı ile toplu taşıma araçları durakları ve kaldırım çalışmalarını yerinde incelendiler.
İncelemelerin ardından Rektörlük makamına geçilerek, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Nazik ziyaretleri ve AFSÜ’ye olan destekleri dolayısı ile Rektör Okumuş, Başkan Zeybek’e teşekkürlerini iletti.
İncelemeler ve makam ziyareti esnasında Belediye Başkan Yardımcısı Barış Dal, Fen İşleri Müdürü Onur Sadioğlu ile Asfalt Birim Sorumlusu Onur Sürüç, AFSÜ Genel Sekreteri Ziya Kutay Erşen ve AFSÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı İsmail Yıldırım hazır bulundu.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme