Başkanlardan MHP Dinar teşkilatına ziyaret

MHP Dinar İlçe Başkanı Mustafa Karahan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan başkanlar, çeşitli konularda istişare ederek, Dinar ve Afyonkarahisar için yapılması gereken çalışmaları görüştüler. MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz ile Dinar İlçe Başkanı Mustafa Karahan ve Dinarlı il yönetim kurulu üyesi Murat Ataş, ziyaretten son derece memnun olduklarını ifade ederek, 'Binlerce esnafımızı temsil eden [&hellip]

MHP Dinar İlçe Başkanı Mustafa Karahan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan başkanlar, çeşitli konularda istişare ederek, Dinar ve Afyonkarahisar için yapılması gereken çalışmaları görüştüler. MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz ile Dinar İlçe Başkanı Mustafa Karahan ve Dinarlı il yönetim kurulu üyesi Murat Ataş, ziyaretten son derece memnun olduklarını ifade ederek, “Binlerce esnafımızı temsil eden oda başkanlarımızı bir arada görmekten dolayı çok mutlu olduk. Yaptıkları ziyaretlerle bizlere şevk verdi” dediler.
Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak, MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz ile çok sayıda meslek odası başkanı ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çektirdiler. 

Bakmadan Geçme