• Haberler
  • Genel
  • Başkanlara teşekkür belgesi – Kocatepe Gazetesi

Başkanlara teşekkür belgesi – Kocatepe Gazetesi

Çay Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü’nün (SGM) açılmasında emeği geçenlere teşekkür belgesi verildi Çay Hükümet Konağında düzenlenen törende konuşan Kaymakam Nuri Başaran, SGM’nin ilçede açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İlçe halkının sosyal güvenlik işlemlerini bu merkezden hızlı ve rahat bir şekilde yaptırabileceklerini belirten Başaran, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Bunda emeği geçen herkese teşekkür ederim”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi. Belediye Başkanı Ali Yakut da, [&hellip]

Başkanlara teşekkür belgesi

Çay Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü’nün (SGM) açılmasında emeği geçenlere teşekkür belgesi verildi

Çay Hükümet Konağında düzenlenen törende konuşan Kaymakam Nuri Başaran, SGM’nin ilçede açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İlçe halkının sosyal güvenlik işlemlerini bu merkezden hızlı ve rahat bir şekilde yaptırabileceklerini belirten Başaran, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Bunda emeği geçen herkese teşekkür ederim”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi.
Belediye Başkanı Ali Yakut da, ilçe halkının rahat ve huzuru için yapılan tüm çalışmalara destek olduklarını söyledi. Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Kerim Aslan ise, vatandaşın ayağına hizmet götürmekten mutluluk duyduklarını ifade ederek, “http://m.kocatepegazetesi.com/”SGK olarak hızlı, güvenilir, kaliteli, devletin verdiği yetki çerçevesinde halkımıza hizmet vereceğiz”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi. Törende, SGM’nin açılmasına katkı sunan Çay Belediye Başkanı Ali Yakut’a teşekkür belgesi Kaymakam Nuri Başaran tarafından, Çay Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ceylan Güler’e teşekkür belgesi de SGK İl Müdürü Kerim Aslan tarafından verildi. (AA)

Bakmadan Geçme