Başkanlar hazırlık maçını izledi

İscehisar Belediyesi ile Seydiler Belediyesi'nin açtığı Yaz Futbol Okulları hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Maçı İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin ile Seydiler Belde Başkanı Hasan Hüseyin Tokdemir birlikte izledi   İscehisar Belediyesi bünyesinde açılan İscehisarspor Yaz Futbol Okulu'nda 7-17 yaş arasındaki öğrenciler, futbol altyapı antrenörleri gözetiminde çalışmalarını sürdürüyor. Yaz Futbol Okulu etkinlikleri kapsamında İscehisar Belediyesi [&hellip]

İscehisar Belediyesi ile Seydiler Belediyesi’nin açtığı Yaz Futbol Okulları hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Maçı İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin ile Seydiler Belde Başkanı Hasan Hüseyin Tokdemir birlikte izledi

İscehisar Belediyesi bünyesinde açılan İscehisarspor Yaz Futbol Okulu’nda 7-17 yaş arasındaki öğrenciler, futbol altyapı antrenörleri gözetiminde çalışmalarını sürdürüyor. Yaz Futbol Okulu etkinlikleri kapsamında İscehisar Belediyesi futbol kursu öğrencileri ile Seydiler Belediyesi Yaz Futbol Kursu öğrencileri hazırlık maçı yaptı.
İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin ve Seydiler Belde Başkanı Hasan Hüseyin Tokdemir Futbol Yaz Futbol Okulunu ziyaret ederek birlikte oynanan hazırlık maçını izledi.
Maç sonunda Yaz Futbol Okuluna katılan öğrencilerle sohbet eden Belediye Başkanı Ahmet Şahin, genç sporculara nasihatlerde bulundu. İyi ve ahlaklı sporcunun hem kendisine hem de memlekete faydalı olacağını ifade eden Başkan Şahin, çocukların spora teşvik edilmesinde, farklı etkinlikler oluşturarak keyifli vakit geçirmelerinde ve kötü alışkanlıklara yönelmelerinin engellenmesinde futbol yaz okulunun önemine değinirken İscehisar Belediyesi olarak Sosyal ve Kültürel etkinliklerin devam edeceğini söyledi.

Bakmadan Geçme