Başkanlar deprem şehitleri için dua etti

Dinar depreminde hayatlarını kaybedenler için kabristana giden ESOB Başkanı Abdülkadir Konak ve başkanlar, dualar okudu. Başkanlar daha sonra Şoförler, Sebzeciler, Esnaf Odası, Ziraat Odası ile Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya'yı ziyaret etti.ESOB Ekim ayı Yönetim, Denetim, Disiplin ve Danışma kurulu üyeleri toplantısı Dinar Belediyesi'ne ait Suçıkan Tesisleri'nde düzenlendi.  Başkan Abdülkadir Konak açılış konuşmasında, 'Bu yıl toplantımızı [&hellip]

Dinar depreminde hayatlarını kaybedenler için kabristana giden ESOB Başkanı Abdülkadir Konak ve başkanlar, dualar okudu. Başkanlar daha sonra Şoförler, Sebzeciler, Esnaf Odası, Ziraat Odası ile Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya’yı ziyaret etti.
ESOB Ekim ayı Yönetim, Denetim, Disiplin ve Danışma kurulu üyeleri toplantısı Dinar Belediyesi’ne ait Suçıkan Tesisleri’nde düzenlendi.  Başkan Abdülkadir Konak açılış konuşmasında, “Bu yıl toplantımızı özellikle Dinar’da düzenlemeyi istedik. 1 Ekim’de, Dinar’da büyük bir yıkım oldu. 100’ü aşkın vatandaşımız şehit oldu. 23. yılında depremde hayatlarını kaybeden bütün vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum, mekanlarının cennet olmasını temenni ediyorum.” dedi.
Toplantıdan hemen sonra topluca Dinar kabristanı ziyaret edilerek dualar okundu, Dinar deprem şehitleri anıldı. ESOB Başkanı Abdülkadir Konak Başkanlığındaki heyet, sırasıyla Şoförler Odası Başkanı Yaşar Gülbeyaz, Sebzeciler Odası Başkanı Mustafa Gökçe, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sabri Can Bekle, Ziraat Odası Başkanı Cengiz Güçlü ve Kaymakam Selami Kapankaya’yı ziyaret etti.
ESOB heyeti, ziyaretlerde esnafın sorunlarını dinledi ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Bakmadan Geçme