• Haberler
  • Spor
  • Başkan'a Bölge şampiyonluğu sözü – Kocatepe Gazetesi

Başkan'a Bölge şampiyonluğu sözü – Kocatepe Gazetesi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği Okul Sporları Voleybol Küçük Erkekler il birinciliği müsabakalarında şampiyon olan İscehisar Karaağaç Şehit Ahmet Kaplan Ortaokulu voleybol takımı İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik'i makamında ziyaret etti. Şampiyonu Voleybolcular Manisa'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'nda Afyonkarahisar'ı temsil etme hakkı kazandı. İscehisar İlçe Gençlik Hizmetleri ve [&hellip]

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği Okul Sporları Voleybol Küçük Erkekler il birinciliği müsabakalarında şampiyon olan İscehisar Karaağaç Şehit Ahmet Kaplan Ortaokulu voleybol takımı İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik’i makamında ziyaret etti. Şampiyonu Voleybolcular Manisa’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’nda Afyonkarahisar’ı temsil etme hakkı kazandı. İscehisar İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür Vekili Hayati Duman, Ortaokul Müdür Vekili Sinan Karakoyunlu, Beden Eğitimi Öğretmeni Pelin Gökmenoğlu ve Öğretmen Himmet Bağırgan ziyarette hazır bulundu.
Bu başarının önemine dikkat çeken Başkan Çibik, öğrencilere İscehisar’a şampiyonluk kupasını getirdikleri için kendileriyle gurur duymaları gerektiğini söylerken bölge şampiyonluğu içinde söz aldı. Öğrencilerin İl Şampiyonu olmalarında emeği geçenlere teşekkür eden Çibik İscehisar Belediyesi olarak her türlü desteğe hazır olduklarını söyledi. Başkan Çibik ziyaret sonrasında şampiyon olan sporculara çeşitli ödüller verdi.

Bakmadan Geçme