Başkan’a bıçaklı saldırı – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, dün akşam saatlerinde belediye binasına girdiği sırada bıçaklı saldırıya uğradı. Çöl saldırıdan yara almadan kurtuldu.Sandıklı İlçe Belediye Binasında meydana gelen olayda Başkan Çöl akşam saatlerinde belediye binasına giriş yaparken, Ş.Ş., isimli şahsın bıçaklı saldırısına uğradı. Belediye’ye girdiği sırada Başkan Çöl'ün yanına yaklaşan Ş.Ş. bir anda bağırarak yanında bulunan ekmek bıçağı [&hellip]

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, dün akşam saatlerinde belediye binasına girdiği sırada bıçaklı saldırıya uğradı. Çöl saldırıdan yara almadan kurtuldu.
Sandıklı İlçe Belediye Binasında meydana gelen olayda Başkan Çöl akşam saatlerinde belediye binasına giriş yaparken, Ş.Ş., isimli şahsın bıçaklı saldırısına uğradı. Belediye’ye girdiği sırada Başkan Çöl’ün yanına yaklaşan Ş.Ş. bir anda bağırarak yanında bulunan ekmek bıçağı ile Başkan Çöl’e saldırdı. Bıçağını Başkan Çöl’e sallayan Ş.Ş.’nin hamleleri boşa giderken çevredekiler olaya müdahale etti.
Sandıklı Belediye Başkanı Çöl yaşadığı olayı şöyle anlattı:
“Dışarıda ziyaretler ve bir takım denetimler yapmış geliyorduk. Yanımda İmar İşleri Müdürümüz de vardı. Şahısla aramızda 4-5 metre mesafe varken bir anda elindeki ekmek bıçağını şuursuz bir şekilde iki defa boğazıma doğru salladı. Çevredekiler hemen şahsa müdahale ettiler. Yanımda kimse olmasaydı ya da yalnız olsaydım daha vahim sonuçlar olabilirdi. Verilmiş sadakamız varmış, buna da hamdolsun diyoruz. Şahısla ilgili gerekli hukuki işlemlerimizi başlattık.”
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme