Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Zeybek’ten AFSİAD ve MÜSİAD’a teşekkür ziyareti

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek,

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Afyon İçin Vefa Vakti” kampanyasına destek veren AFSİAD ve MÜSİAD yönetimlerini ziyaret etti

Koronavirüs salgını dolayısıyla Afyonkarahisar Belediyesi tarafından başlatılan “Afyon İçin Vefa Vakti” kampanyasına destek veren sivil toplum kuruluşlarını Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ziyaret ederek, verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği (AFSİAD) Başkanı Kadir Sayın ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Ahmet Karakol ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Başkan Zeybek, “Afyon İçin Vefa Vakti” kampanyasına destek verdikleri için “Teşekkür Belgesi” takdim etti.
“DESTEK VEREN STK’LARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Afyonkarahisar halkının başlattıkları kampanyaya duyarsız kalmadığını söyleyen Başkan Zeybek, “İmkânı olan hemşehrilerimiz ellerinden gelin yaptı. Afyonkara-hisarlı iş insanları da bizi yalnız bırakmadılar. Biliyorum ki virüs salgını arttığı 13 Mart itibariyle okulların kapanması ve fabrikalardaki üretimin azalması ile iş insanlarımız da hem maddi hem de manevi olarak büyük kayıp yaşadı. Ama üretimin en aza inmesine rağmen bizim kampanyamıza her türlü desteği verdiler. Virüs insanımızın yaşantısını çok etkiledi. Ülke genelinde baktığımızda ise pandemi sürecinde diğer illerimize göre vaka sayısı en az olan illerin başında geliyoruz. Bu süreçte koronavirus sebebiyle yaşanan ekonomik krizden dolayı işverenlerin işçilerini işten çıkarmak zorunda kaldılar. Maalesef küçük esnaf dükkânlarını ve işyerlerini kapattılar. Özellikle gündelikçi olarak çalışan, evine ekmek götüren birçok işçi kardeşimiz maddi sıkıntı çekti. Şehrimizin önde gelen sivil toplum örgütlerinin ve iş adamlarının desteği ile en aza indirdik. Kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.
“NE MUTLU BİZE”
AFSİAD Başkanı Kadir Sayın, belediye öncülüğünde başlatılan kampanya’ya destek olmanın mutluluk verici olduğunu söyledi. Sıkıntılı süreci birlik ve beraberlik içerisinde atlatılacağını ifade eden Başkan Sayın, “Çorba’da bizimde tuzumuz oldu ise ne mutlu bize.” diye konuştu.
“DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”
Kampanyaya ilk destek veren STK’ların başında gelen MÜSİAD Başkanı Ahmet Karakol ise, “Belediyemizin başlatmış olduğu kampanyayı duyar duymaz yönetim kurulu üyeleri ile küçük bir toplantı yaptık ve destek olmak için çalışmalara başladık. Belediyemizin kampanyasına dernek olarak destek vermekten dolayı mutluyuz. Desteğimiz devam edecek.” ifadelerini kullandı. Afyonkarahisar Belediyesi öncülüğünde başlatılan “Afyon İçin Vefa Vakti” kampanyasına AFSİAD ve MÜSİAD’ın yanı sıra Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Afyonkarahisar Ticaret Borsası (ATB), Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği (ESOB), Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) destek verdi. Kampanya Afyonkarahisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın (SYDV) işbirliği ile gerçekleştirildi.