Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Zeybek, misafirlerini kabul etti

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un çalışma ekibinden Esme Özbağ, Hayvancılık Genel Müdürü Zekeriya Erdurmuş, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar İl Müdürü Şerife Münire Burcu ve Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Acar, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i makamında ziyaret etti

Ziyarette konuklarıyla yakından ilgilenen Başkan Zeybek, Afyonkarahisar ve belediye çalışmalarına ilişkin bilgiler verdi. Afyonkara-hisar’ın termali, mermeri, tarihi, kültürü, turizm ve lezzeti ile ülkenin önemli illerinden birisi olduğunu söyleyen Başkan Zeybek, şehrin karayolunda kavşak noktası olması nedeni ile yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası haline geldiğini belirtti. Afyonkarahisar’ın 8 Bin yıllık tarihinden bugüne kadar süre gelen lezzetlerinin UNESCO tarafından tescil edildiğini kaydeden Başkan Zeybek, şehrin Gastronomi (Yemek Sanatı) alanında marka şehir ünvanı kazandığını ifade etti.
Konukları ise Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e başarılı çalışmalarının devamını dileyerek misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.