Başkan Zeybek, mahalle ziyaretlerine devam ediyor

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in mahalle ziyaretleri sürüyor. Bu haftanın ziyaret durağı ise Hamidiye Mahallesi oldu   Her hafta farklı bir mahalleyi ziyaret eden Afyonkarahisan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Yerinde çözüm anlayışı ile hareket eden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve ekibi yapılan çalışmaları incelerken yapılacak çalışmaların ilk adımını da ilgilileri ile [&hellip]

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in mahalle ziyaretleri sürüyor. Bu haftanın ziyaret durağı ise Hamidiye Mahallesi oldu

Her hafta farklı bir mahalleyi ziyaret eden Afyonkarahisan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Yerinde çözüm anlayışı ile hareket eden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve ekibi yapılan çalışmaları incelerken yapılacak çalışmaların ilk adımını da ilgilileri ile birlikte atıyor. Başkan Zeybek’e ziyaretinde AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Merkez İlçe Başkanı SMMM Ziya Coşkun Karadeniz, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ve Barış Dal, belediye birim müdürleri eşlik etti.
TALEPLER NOT ALINDI
Mahalle Muhtarı Murat Keskin ve mahalle sakinleri ile istişarede bulunan Zeybek talepleri tek tek not alarak gerekenin yapılması için ekiplere talimat verdi. Zeybek, “Hamidiye Mahallemizde vatandaşlarımızın taleplerini not aldık, inşallah bir bir yerine getireceğiz. Bizleri tüm samimiyetiyle karşılayan Hamidiye Mahallesi sakinlerimize gönülden teşekkür ederim.” dedi.
AK Parti İl Başkanı AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ise Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in her hafta farklı mahalleye gerçekleştirdiği Cuma ziyaretlerinin Türkiye’ye örnek bir çalışma olduğuna dikkat çekerek Zeybek’in her daim vatandaşın yanında olduğunu söyledi.
Hamidiye Mahalle Muhtarı Murat Keskin ise ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, “Sağolsun Belediye Başkanımız, AK Parti İl Başkanımız, Merkez İlçe Başkanımız, Gençlik Kolları Başkanımız ve birim müdürlerimiz ziyaretleriyle bizleri mutlu ettiler. Mahallemizde fırınımız tamamlandı. Yine muhtarlık binamız hizmete girdi. Park ve asfalt çalışmalarından kaldırım düzenlemelerine kadar birçok eksiğimiz sağolsun başkanımız sayesinde giderildi. Mahalle sakinlerim adına kendisine şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Bakmadan Geçme