• Haberler
  • Genel
  • Başkan Zeybek mahalle ziyaretlerine ara vermiyor

Başkan Zeybek mahalle ziyaretlerine ara vermiyor

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Örnekevler Mahallesi’ni ziyaret ederek, vatandaşların taleplerini dinledi Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ekibi ile birlikte sorunları yerinde tespit etmek için mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Zeybek mahalle ziyaretinde kentte devam eden çalışmalar ve projeler hakkında vatandaşlara bilgiler aktardı. Ziyaretin bu haftaki durağı Örnekevler Mahallesi oldu. Başkan Mehmet Zeybek'e Mahalle Muhtarı Kadir Toros, [&hellip]

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Örnekevler Mahallesi’ni ziyaret ederek, vatandaşların taleplerini dinledi

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ekibi ile birlikte sorunları yerinde tespit etmek için mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Zeybek mahalle ziyaretinde kentte devam eden çalışmalar ve projeler hakkında vatandaşlara bilgiler aktardı. Ziyaretin bu haftaki durağı Örnekevler Mahallesi oldu. Başkan Mehmet Zeybek’e Mahalle Muhtarı Kadir Toros, Belediye Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş, Barış Dal, AK Parti Merkez İlçe Başkanı SMMM Ziya Coşkun Karadeniz ve birim müdürleri eşlik etti. Mahalleliler ve esnafların taleplerini dinleyen Başkan Zeybek, yapılan çalışmaları inceleyerek, vatandaşlarla yapılacak çalışmaların istişaresini yaptı.
“MAHALLE ZİYARETLERİMİZE DURMAKSIZIN DEVAM EDİYORUZ”
Başkan Zeybek mahalle ziyareti sonrası yaptığı değerlendirmede, “Bu haftaki cumamızı Örnekevler’de kılalım istedik. Mahallemizin eksikliklerini bire bir yerinde gördük, inceledik, talimat verdik. Mahalle ziyaretlerimize durmaksızın devam ediyoruz.” diye konuştu.
COŞKUN: TALEPLERİ BİRİNCİ AĞIZDAN DİNLİYOR
AK Parti Merkez İlçe Başkanı SMMM Ziya Coşkun Karadeniz de ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Başkanımın en güzel projelerinden biri her Cuma farklı bir mahalleyi ziyaret etmesi. Her mahallemizi bire bir yerinde ziyaret ediyor. Vatandaşlarımızın taleplerini birinci ağızdan dinliyor. Eksikliklerin tespiti noktasında fikir ve yön veriyor. Bu sayede entegrasyon çok güzel sağlanıyor. Bu duyarlılığından dolayı Başkanımıza çok çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Mahalle muhtarı Kadir Toros teşekkürde bulunarak, “Başkanımıza ziyareti için teşekkür ediyoruz. Mahallemizdeki eksiklikleri bizzat ilettik, kendileri de gerekenin yapılacağını söyledi. Memnuniyet duyduk teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Haber

Bakmadan Geçme