Başkan Zeybek, mahalle ziyaretlerine ara vermiyor

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, mahalle ziyaretlerine devam ediyor   Fatih Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Zeybek, Mahalle Muhtarı Mehmet Özkaya ve mahalle sakinleri ile bir araya gelerek talep ve çözüm önerilerini değerlendirdi. Başkan Zeybek’e ziyaretine AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Başkan Yardımcısı Barış Dal ve belediye birim müdürleri eşlik etti. Mahalle Muhtarı [&hellip]

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, mahalle ziyaretlerine devam ediyor

Fatih Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Zeybek, Mahalle Muhtarı Mehmet Özkaya ve mahalle sakinleri ile bir araya gelerek talep ve çözüm önerilerini değerlendirdi.
Başkan Zeybek’e ziyaretine AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Başkan Yardımcısı Barış Dal ve belediye birim müdürleri eşlik etti. Mahalle Muhtarı Mehmet Özkaya ve mahalle sakinleri ile istişarede bulunan Zeybek, talepleri not alarak gerekenin yapılması için ekibine talimat verdi. Mahallede bulunan çocuklarla da buluşan Zeybek geleceğin teminatı çocuklara oyuncak hediye etti.
“EL VE GÖNÜL BİRLİĞİ
İLE YOLA DEVAM”
Gönül Belediyeciliği şiarı ile hareket ettiklerini aktaran Zeybek, mahalle ziyaretlerini önemsediklerini dile getirerek, “Vatandaşlarla her fırsatta buluşarak şehrimizi birlikte yönetim anlayışı ile geleceğe taşıyoruz. Gayemiz, her bir vatandaşımıza ulaşarak sorunları yerinde görüp çözüme kavuşturmak. Mağduriyetleri ortadan kaldırmak için var gücümüzle çalışıyor, şehrimizin ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yapıyoruz. Mahalle ziyaretlerimiz ile mahallenin ihtiyaçlarını karşılıyor. Yatırımları inceliyor, yeni yatırımların ilk adımını da yerinde atıyoruz. Bu şehir için çalışmaya, bu şehri her alanda birinci yapmaya, vatandaşlarımızın mutluluğu için üzerimize düşen görevleri yapmaya devam edeceğiz. Gönülden çalışıp gönüller yapmak bizim işimiz. Bu düsturla kadim şehrimiz Afyonkarahisar’ımız için bizler her zaman halkımızın yanında olacağız. Teveccühlerini esirgemeyen Fatih Mahallesi Muhtarımıza ve mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum. Taleplerini dinledik, çalışmalar da kısa sürede başlayacak. Hiç şüpheleri olmasın, bizler her zaman onların yanındayız. El ve gönül birliği ile yola devam” ifadelerini kullandı.
Fatih Mahallesi Muhtarı Mehmet Özkaya ve mahalle sakinleri de Başkan Zeybek’in ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti. Ziyaret ardından Şükrü Çelikalay Cami avlusunda Belediye Başkanı Mehmet Zeybek vatandaşlara aşure ikramında bulundu. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme