Başkan Zeybek, ev ziyaretlerine devam ediyor

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, ev ziyaretlerine devam ediyorAfyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, ev ziyaretlerine devam ediyor Belediye Başkanı Mehmet Zeybek eşi Sevim Zeybek ile birlikte çat kapı ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Başkan Mehmet Zeybek bu kez de Elmas, Demir ve Gümüş ailelerinin evlerine konuk oldu. Başkan Zeybek'in ziyaretlerine Başkan Yardımcısı Murat Öner ve eşi Fadime [&hellip]

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, ev ziyaretlerine devam ediyorAfyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, ev ziyaretlerine devam ediyor

Haber

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek eşi Sevim Zeybek ile birlikte çat kapı ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Başkan Mehmet Zeybek bu kez de Elmas, Demir ve Gümüş ailelerinin evlerine konuk oldu. Başkan Zeybek’in ziyaretlerine Başkan Yardımcısı Murat Öner ve eşi Fadime Öner eşlik etti.
“744 BİN NÜFUSLU
BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
Samimi sohbetlerin yapıldığı ziyaretlerde Belediye Başkanı Mehmet Zeybek sorun ve talepleri de dinledi. Zeybek ev ziyaretlerinde, çocuklara da çeşitli hediyeler verdi. Başkan Zeybek, “Kadim Şehrimiz Afyonkarahisar’da 744 bin nüfuslu büyük bir aileyiz” dedi.
“GÖNÜL KÖPRÜSÜ İNŞA EDİYORUZ”
“Hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm vatandaşlarımızla gönül köprüsü kuruyoruz.” diyen Zeybek; “Milletimizin kapısını çalarak, sorunlarını çözüp dertleriyle dertlenmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızla gece gündüz demeden bir aradayız. Talepleri ve sorunları birlikte çözüyoruz. Çalışmalarımızı vatandaşlarımızla hep iç içe hep yürek yüreğe sürdürüyoruz, sürdürmeye de devam edeceğiz. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerimizde misafirperverlikleri için hemşehrilerime teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme