Başkan Yıldırım, Sinanpaşa'ya Heybesi Dolu Döndü

Sinanpaşa Belediye Başkanı Tolga Yıldırım, Karayolları 3. Bölge Müdürü Gökhan Köroğlu'nu makamında ziyaret ederek ilçeye heybesi dolu döndü.

Sinanpaşa Belediye Başkanı Tolga Yıldırım, önemli projelerin hayata geçmesinde büyük emeği olduğunu belirttiği MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’a ve Karayolları 3. Bölge Müdürü Gökhan Köroğlu’na teşekkür etti.

SİNANPAŞA İLÇESİNİN SANAYİ POTANSİYELİ ARTACAK

Başkan Yıldırım, Karayolları 3. Bölge Müdürü Gökhan Köroğlu’nu makamında ziyaret ederek ilçeye müjdelerle döndü. Sinanpaşa İlçesine önümüzdeki günlerde kazandırılacak olan müjdeler hakkında bilgiler veren Yıldırım, “Merkez 2. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Kamulaştırma çalışmaları çerçevesinde, ilçemizin sanayi potansiyelini artıracak ve ekonomik gelişimini hızlandıracak olan Merkez 2. OSB’nin kamulaştırma süreci hız kazanıyor. Bu çalışma, Sinanpaşa’nın sanayi alanında önemli bir merkez olma hedefini destekleyen en kritik adımlardan biridir. Diğer bir proje ise, Devlet Hastanesi Ayvalı Yolu Üzerindeki Köprü Yapımıyla ilgili olarak, İlçemiz sınırları içerisinde yer alan Devlet Hastanesi’nin ulaşımını kolaylaştıracak olan köprü yapımına başlanacak. Bu proje, hastaneye erişimi daha güvenli ve hızlı hale getirerek vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden daha etkin yararlanmasını sağlayacak.

Son olarak Sinanpaşa-Kılınçarslan arası yolun asfaltlanmasıyla İlçemizin ulaşım altyapısını güçlendirmek amacıyla Sinanpaşa’dan Kılınçarslan’a kadar uzanan yolun asfaltlanması çalışmaları başlatılacak. Bu proje, hem yerel halkın hem de ilçemize gelen ziyaretçilerin konforlu bir yolculuk yapmasını sağlayacak.” dedi.

YILDIRIM, TAYTAK VE KÖROĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ

Sinanpaşa Belediye Başkanı Tolga Yıldırım,  önemli projelerin hayata geçmesinde büyük emeği olduğunu vurguladığı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’a ve Karayolları 3. Bölge Müdürü Gökhan Köroğlu’na teşekkür etti. Başkan Yıldırım, ilçe halkınınn da desteğiyle söz konusu projelerin en kısa sürede tamamlanacağını sözlerine ekledi.

Bakmadan Geçme