Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Sarı, projelerine destek istedi

Başkan Sarı, projelerine destek istedi

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, ilçede hayata geçirmeyi planladığı projeleri için Ankara’da bir dizi ziyarette bulundu

Ziyaretine Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden başlayan Belediye Başkanı Nihat Sarı ve Belediye Meclis Üyesi Veli Özcan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya ve MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ile projeler hakkında görüş alışverişinde bulundular.
Milletvekilleri Özkaya ve Taytak’ı belediye mezbahanesinin açılış törenine davet eden Başkan Sarı, daha sonra TOKİ Daire Başkan Yardımcısı Dursun Baştürk’ü ziyaret ederek Dinar Galericiler Sitesi projesinin dosyasını teslim etti. Sarı ve Özcan, Türkiye Belediye Birliği’ni de ziyaret ettiler.
“PROJELERİMİZ İLE ÖRNEK OLACAĞIZ”
Başkan Sarı ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, “Ankara’da gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretlerimiz son derece verimli geçti. Milletvekillerimiz Ali Özkaya ve Mehmet Taytak ile projelerimiz hakkında görüşerek 14 Ekim de açılışını yapacak olduğumuz mezbahanemizin açılış törenine davet ettik. Daha sonra TOKİ Daire Başkanlığına giderek Başkan Yardımcısı Dursun Baştürk beye Galericiler Sitesi Projesi hakkında bilgi vererek dosyamızı hayırlısıyla teslim ettik. İnşallah Galericiler Sitemizi ilçemize kazandırarak galerici esnafımızı bir araya getirip bir bütünlük oluşturacağız. Son olarak ise Türkiye Belediyeler Birliği ile görüşmelerimizin sonucunda 1-2 hafta içerisinde 1 adet İtfaiye aracının ve 1 adet damperli kamyonun da ilerleyen zamanda hibe olarak belediyemize teslim edileceğinin sözünü aldık. İnşallah ilçemize kazandıracak olduğumuz projeler ile örnek bir ilçe olacağız.” dedi.