Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Sarı, muhtarları dinledi

Dinar ilçe merkezinde yer

Dinar ilçe merkezinde yer alan dört mahallenin muhtarı Belediye Başkanı Nihat Sarı’yı makamında ziyaret ederek çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu

 

Gazi Mehmet Çavuş Mahallesi Muhtarı Niyazi Yılmaz, Toptepe Mahallesi Muhtarı Sabri Dursun, Pınarbaşı Mahalle Muhtarı Aziz Yılmaz ve Suçıkan Mahallesi Muhtarı Cengiz Yıldırım Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı ile bir araya geldi.
Mahalle muhtarları ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sarı sözlerine şöyle devam etti: “Tüm muhtarlarımız ile birlik beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bildiğiniz üzere mahalle toplantılarımızda hem mahalle sakinlerimiz hem de muhtarlarımız ile bir araya gelerek talep istek ve şikâyetlerini not alıyor, çalışmalarımıza başlıyorduk. Fakat koronavirüs salgını dolayısı ile mahalle toplantılarımıza ara vermek durumunda kaldık. Mahalle toplantılarımızı yapamasak dahi muhtarlarımız ile sürekli iletişim halindeyiz. Hepimizin ortak bir amacı var o da Dinarımıza en iyi şekilde hizmet vermek, ilçemizi modern ve yaşanabilir bir ilçe konumuna getirmektir.”