Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Sarı, çalışmaları yerinde denetliyor

Dinar Belediye Başkanı Nihat

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, ilçede devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, “İlçemizi daha modern bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarımız sürüyor. Herşey daha güzel bir Dinar için” dedi

 

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Öztürk, Belediye Encümen Üyeleri Veli Özcan ve Erkan Kırtaş ile birlikte Salı Pazarında devam eden revize çalışmalarını ve akabinde ise Pancar Mahallesinde gerçekleştirilen parke taşı döşeme bakım ve onarım çalışmalarını yerinde incelerken son olarak Emniyet Müdürlüğünün arka kısmında bulunan su kanallarının yenileme çalışmalarını inceledi.
İlçe’nin her noktasında çalışmaların devam ettiğini ve çalışmaları bizzat yerinde takip ettiğini belirten Başkan Sarı, “İlçemizin kanayan yaralarından bir tanesi olan Salı Pazarımızda revize çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor. Aynı zamanda ilçemizin belirli noktalarında parke taşı döşeme, kaldırım bakım ve onarım çalışmaları da ekiplerimizce gerçekleştiriliyor. İlçemize yakışır bir Salı Pazarı inşa edecek ve vatandaşlarımızın daha rahat yürüyebileceği kaldırımlar yapacağız. Çarşı merkezimize atılacak olan sıcak asfalt öncesi yaptığımız alt yapı hazırlık çalışmaları kapsamında ise su kanallarımızı yeniliyoruz. Amacımız ilçemizi daha modern bir görünüme kavuşturmaktır. Herşey daha güzel bir Dinar için.” dedi.