• Haberler
  • Genel
  • Başkan Mısırlıoğlu’ndan, Başkan Köksal Teşekkür Ziyareti

Başkan Mısırlıoğlu’ndan, Başkan Köksal Teşekkür Ziyareti

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'a, İYİ Parti Kampına verdiği destek ve ilgi nedeniyle teşekkür etti.

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Belediye Başkanı Burcu Köksal’la bir araya gelerek partisinin Afyonkarahisar Kampında verdiği destek ve gösterdiği ilgi için teşekkür etti.

Konu hakkında açıklama yapan Muhammet Mısırlıoğlu, şunları kaydetti: “12-13-14 Temmuz 2024 tarihlerinde kentte gerçekleştirilen İYİ Parti değerlendirme toplantısına verilen destek ve gösterilen yakın ilgi nedeniyle Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Sayın Burcu Köksal’a teşekkür ediyorum. Bu vesile ile Afyonkarahisar Belediyesi çalışanlarının toplantı süresince talep ve isteklerini yerine getirmede gösterdiği çaba için duyduğumuz memnuniyeti ifade etmek isterim. Özellikle partimizin Genel Başkanı Musavat Dervişoğlu’nun ilimize ziyareti sırasında gösterilen misafirperverlik ve karşılanmadaki nezaket için ayrıca teşekkür ederim.” Başkan Köksal,  Başkan Mısırlıoğlu’na ziyareti için teşekkür etti.

Bakmadan Geçme