• Haberler
  • Genel
  • Başkan Kuş, eğitimcilerle buluştu – Kocatepe Gazetesi

Başkan Kuş, eğitimcilerle buluştu – Kocatepe Gazetesi

Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş, Öğretmenler Günü nedeniyle Beldesi'nde görev yapan ve emekli olan öğretmenlerle yemekte buluştu Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Erkmen'deki, Erkmen İlköğretim Okulu, TOKİ Nurullah Oymak İlköğretim Okulu ve Sosyal Bilimler Lisesi öğretmen ve Okul Aile Birliği yöneticileri ile emekli olan öğretmenler onuruna bir akşam yemeği düzenledi. [&hellip]

Başkan Kuş, eğitimcilerle buluştu

Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş, Öğretmenler Günü nedeniyle Beldesi’nde görev yapan ve emekli olan öğretmenlerle yemekte buluştu

Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Erkmen’deki, Erkmen İlköğretim Okulu, TOKİ Nurullah Oymak İlköğretim Okulu ve Sosyal Bilimler Lisesi öğretmen ve Okul Aile Birliği yöneticileri ile emekli olan öğretmenler onuruna bir akşam yemeği düzenledi.
Düzenlenen yemeğe yaklaşık 100 eğitimci ve okul aile birliği yöneticileri katıldı. Yemek öncesinde bir konuşma yapan Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş, Erkmen’deki eğitim-öğretim seviyesinin yükseltilmesi amacıyla Erkmen’de görevli eğitimcilerin büyük bir özveri içerisinde çalıştıklarını ve öğrencilerine gerekli eğitimi en iyi şekilde verdiklerini söyledi. Başkan Kuş, verilen eğitim hizmetlerini çok yakından takip ettiğini ve gerekli tüm desteği verdiğini ifade etti. Başkan Kuş, “Eğitime önem verdiğimiz kadar, eğitimcilerimizin de her zaman yanındayız. Öğretmen, bildiğini aktaran değil, yaşam tarzıyla da örnek bir insandır. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyor, mesleklerinde başarılar diliyor ve hepsinin ellerinden öpüyorum” dedi.
Gecede, Erkmen Belediye Başkanına eğitim ve öğretime karşı duyarlılığından dolayı teşekkür eden Erkmen İlköğretim Okulu Müdürü Cengiz Cantaş, gerek eğitimcilere olsun gerekse öğrencilere verdiği önem ve desteklerinden dolayı Başkan Kuş’a teşekkür etti. Gecede Erkmen İlköğretim Okulu Aile Birliği tarafından Başkan Memduh Kuş’a teşekkür plaketi takdim edildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme