• Haberler
  • Genel
  • Başkan Koyuncu'nun 'Emirdağ Aşkı'  Bilboardlarda Sergileniyor

Başkan Koyuncu'nun 'Emirdağ Aşkı'  Bilboardlarda Sergileniyor

Emirdağ Belediye Başkanı, AK Parti Belediye Başkan adayı Serkan Koyuncu, hizmet dönemi boyunca yaptığı çalışmaları bilboardlarda sergiliyor. Koyuncu, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde ki bilboard paylaşımlarında 'Emirdağ Aşkı' vurgusunda bulundu.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’nun, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle yaptırdığı kutlama billboardlarında verdiği mesajlar dikkat çekti.

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’nun, Emirdağ’a ve hizmete olan aşkı, yaptırılan Sevgililer Günü billboardlarına da yansıdı. 14 Şubat Sevgililer Gününe özel tasarlanan billboardlarda “Emirdağ Aşkıyla” sloganıyla dikkat çekti. Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, 14 Şubat Sevgililer Gününe farklı bir bakış açısı ile kutlamak istedikleri için bu çalışmayı yaptıklarını ifade etti. Bu çalışma ile Emirdağ hizmet aşkını ön plana çıkarttıklarını belirten Koyuncu, “Bizim sevgilimiz, sevdiğimiz, onun için emek harcadığımız yer Emirdağ’dır. İşimiz hizmet Sevdamız Emirdağ. Emirdağımız; sevgimizle, birlik ve beraberlikle gelişecek, büyüyecek çok daha iyi konumlara gelecektir. Bu vesileyle tüm hemşerilerimin 14 Şubat Sevgililer Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Her daim aşkla kalın, sevgiyle kalın.” dedi.

Haber

Bakmadan Geçme