• Haberler
  • Gündem
  • Başkan Koyuncu'dan nezaket ziyareti – Kocatepe Gazetesi

Başkan Koyuncu'dan nezaket ziyareti – Kocatepe Gazetesi

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette konuşan Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, 'Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ü ziyaret ederek yapılan çalışmalarla ilgili kendisinden bilgiler aldık. Emirdağ ve Sandıklı ilçeleri olarak ortaklaşa yapılabilecek olan projeler hakkında durum değerlendirmesi yaptık. Ben misafirperverliğinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum.' dedi.Başkan Mustafa Çöl ise, Emirdağ Belediye Başkanı Koyuncu'nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile [&hellip]

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette konuşan Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, “Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ü ziyaret ederek yapılan çalışmalarla ilgili kendisinden bilgiler aldık. Emirdağ ve Sandıklı ilçeleri olarak ortaklaşa yapılabilecek olan projeler hakkında durum değerlendirmesi yaptık. Ben misafirperverliğinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum.” dedi.
Başkan Mustafa Çöl ise, Emirdağ Belediye Başkanı Koyuncu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Emirdağ İlçesi’ndeki vatandaşlara selam ve sevgilerini iletti.

Bakmadan Geçme