Başkan Koyuncu protokolü ziyaret etti

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ilk ziyaretini Vali Mustafa Tutulmaz'a gerçekleştirerek çalışmalar hakkında bilgiler verdi.'GURBETÇİ FESTİVALİ YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR'Daha sonra Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hamza Çömez'i ziyaret eden Başkan Koyuncu, geleneksel olarak düzenlenen gurbetçi şenliğine gurbetçilerin yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, 'Emirdağ'a okçuluk kulübü kurulması konusunda ön çalışma yapıyoruz. Belediyenin destekleriyle hayata geçirilecek okçuluk [&hellip]

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ilk ziyaretini Vali Mustafa Tutulmaz’a gerçekleştirerek çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
“GURBETÇİ FESTİVALİ YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR”
Daha sonra Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hamza Çömez’i ziyaret eden Başkan Koyuncu, geleneksel olarak düzenlenen gurbetçi şenliğine gurbetçilerin yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, “Emirdağ’a okçuluk kulübü kurulması konusunda ön çalışma yapıyoruz. Belediyenin destekleriyle hayata geçirilecek okçuluk sayesinde bir çok gencimize ata sporumuz sevdirilecek ve bu branşta önemli başarılar elde edilmesine çalışılacak.” dedi.
“İŞBİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ”
İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız’ı da ziyaret eden Koyuncu Emirdağ’da yapılması planlanan çalışmaları anlatarak, “Güvenlik güçlerimize her türlü desteği vermek asli görevlerimizdendir. Hem polisimize hem de askerimize destek olacağız, işbirliği içinde çalışacağız.” ifadelerini kullandı.
İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Serhat Korkmaz’ı da makamında ziyaret eden Başkan Koyuncu, “Sağlık yatırımları konusunda önemli yatırımlar aldık. Bu konuda milletvekillerimize ve Sağlık Müdürümüze teşekkür ediyorum. Biz Emirdağ Belediyesi olarak her zaman bütün kurumlarımızla işbirliği içinde olacağız.” diye konuştu.
Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu son ziyaretini Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürü 1. Sınıf Emniyet Müdürü Şeref Karakaya’ya gerçekleştirdi.

Bakmadan Geçme