• Haberler
  • Genel
  • Başkan Koyuncu, Brüksel'de Türk seçmenlerle buluştu

Başkan Koyuncu, Brüksel'de Türk seçmenlerle buluştu

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Brüksel Başkent bölgesinde Türk seçmenlerle buluştu   Serkan Koyuncu, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesi Emirdağ’da yoğun mesai sarf ettikten sonra yurt dışında oy kullanacak olan gurbetçi vatandaşlarla bir araya geldi. KOYUNCU AK PARTİ VE ERDOĞAN'A DESTEK İSTEDİ Belçika’da 3 gün boyunca seçim [&hellip]

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Brüksel Başkent bölgesinde Türk seçmenlerle buluştu

Serkan Koyuncu, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesi Emirdağ’da yoğun mesai sarf ettikten sonra yurt dışında oy kullanacak olan gurbetçi vatandaşlarla bir araya geldi.
KOYUNCU
AK PARTİ VE ERDOĞAN’A DESTEK İSTEDİ
Belçika’da 3 gün boyunca seçim sandıklarını ve Emirdağlıları ziyaret edecek olan Serkan Koyuncu, ziyaretinin ilk günüde uçaktan iner inmez Brüksel’de bulunan oy kullanma alanını ziyaret etti. Koyuncu, gurbetçi seçmenlere 14 Mayıs seçiminin Türkiye ve dünya için öneminden söz ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için oy istedi. Avrupa’da Erdoğan’dan önce gurbetçilere bakış açısıyla şimdiki bakış açısının ne kadar farklı olduğunu belirten Koyuncu, AK Parti iktidarının yeniden göreve seçilmesiyle birlikte gurbetçilere verilen hakların daha da artacağını belirterek, Belçika’daki gurbetçi seçmenlerden bir kez daha Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ve AK Parti’yi güçlü bir şekilde iktidara taşımaları için destek istedi.
KOYUNCU: GURBETÇİLERİMİZ ERDOĞAN’A ÖNEMLİ DESTEK VERİYOR
Koyuncu, Brüksel’deki temasları hakkında şunları kaydetti: “Elhamdülillah gurbetçi hemşehrilerimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye önemli ölçüde destek veriyor. Gücünü milletten alan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı 14 Mayıs’ta bugüne kadarki aldığımız oy oranlarından daha yüksek oy oranıyla, rekor oyla seçeceğiz. Brüksel’de oy kullanma merkezinde hemşerilerimiz ile kucaklaşıp, hasret giderirken oy kullanmalarına da yardımcı oluyoruz. 14 Mayıs akşamı inşallah bayram olacak. İnşallah yarın yani 1 Mayıs Pazartesi günü Brüksel’de bir dizi ziyaret gerçekleştireceğiz.”

Bakmadan Geçme