Başkan Kayer'den Eğitime Tam Destek

Tatarlı Belediye Başkanı Musa Kayer, 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte belde de bulunan okulları ziyaret etti.

Belediye Başkanı Musa Kayer, belde ki okul ziyaretleri sırasında okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Kayer, eğitimin toplumun geleceği için en önemli yapı taşı olduğunu vurgulayarak öğretmenlere verdiği desteği dile getirdi. 

Başkan Kayer'den Eğitime Tam Destek

EĞİTİMLE İLGİLİ PROJELER SÜRÜYOR

2024-2025 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Tatarlı Belediye Başkanı Musa Kayer, belde de bulunan okulları ziyaret etti. Başkan Kayer, belediye olarak eğitime verdikleri önemi yineleyerek, belde de öğrenim gören öğrenciler için her türlü desteği sağlamaya hazır olduklarını belirtti. Öğretmenlerin taleplerini dinleyen Kayer, belediyenin eğitimle ilgili projelerinin devam ettiğini ve bu projelerin öğretmenler, öğrenciler ve aileler için büyük kolaylıklar sağlayacağını vurguladı.

ÖĞRENCİLERE ULAŞIM MÜJDESİ

Başkan Kayer, ziyaret sırasında seçim beyannamesinde yer alan önemli bir projeyi de gündeme taşıdı. Tatarlı beldesinde okullara uzak mesafede ikamet eden öğrencilerin, belediye araçlarıyla taşınması konusunda çalışmalara başladıklarını açıklayan Kayer, bu hizmetin en kısa sürede hayata geçirileceğini duyurdu. Başkan Kayer, “Seçim beyannamemizde söz verdiğimiz gibi, okullara uzak mesafede yaşayan öğrencilerimizin belediyemizin sağladığı servislerle okullarına güvenli ve rahat bir şekilde ulaşmalarını sağlayacağız.” dedi.

Bakmadan Geçme