Başkan Kargın ziyaretlerine devam ediyor

Emirdağ Beledile Başkanı Uğur Serdar Kargın, Başkan Yardımcısı Selahattin Avcı ile birlikte ilk olarak Emirdağ Şoförler Odası Başkanı Cevat Örnek’i ziyaret etti. Ziyarette şoför esnafının sorunları ve ilçe halkına yapılabilecek projeler konuşuldu.Emirdağ Şoförler Odası Başkanlığı’nın ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürlüğü görevine atanan Mustafa Zincirkıran’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Kargın, eğitimin önemine vurgu [&hellip]

Emirdağ Beledile Başkanı Uğur Serdar Kargın, Başkan Yardımcısı Selahattin Avcı ile birlikte ilk olarak Emirdağ Şoförler Odası Başkanı Cevat Örnek’i ziyaret etti. Ziyarette şoför esnafının sorunları ve ilçe halkına yapılabilecek projeler konuşuldu.
Emirdağ Şoförler Odası Başkanlığı’nın ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürlüğü görevine atanan Mustafa Zincirkıran’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Kargın, eğitimin önemine vurgu yaptı, ilçedeki eğitim düzeyinin yükselmesi için belediye olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.
Son olarak Emirdağ İlçesi Kalkındırma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdullah Halaç’ı ziyaret eden Başkan Kargın, Başkan Halaç ile karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme