Başkan Karaman muhtarlarla buluştu

Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, mahalle muhtarları ile bir araya geldi   Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Başkan Karaman, Sinanpaşa'nın kalkınması, gelişimi, noktasında başlattığı uygulama doğrultusunda belirli aralıklarla muhatlarla bir araya geliyor. 4. toplantısını gerçekleştiren Başkan Karaman mahallelerdeki eksiklikleri birinci ağızdan dinleyerek talep ve istekleri yerine getirmeye çalıştıklarını kaydetti. [&hellip]

Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, mahalle muhtarları ile bir araya geldi

Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Başkan Karaman, Sinanpaşa’nın kalkınması, gelişimi, noktasında başlattığı uygulama doğrultusunda belirli aralıklarla muhatlarla bir araya geliyor. 4. toplantısını gerçekleştiren Başkan Karaman mahallelerdeki eksiklikleri birinci ağızdan dinleyerek talep ve istekleri yerine getirmeye çalıştıklarını kaydetti.
Mahalle muhtarları ile yapılan istişare toplantısına önem verdiklerini belirten Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, “Muhtarlarımız bizim sokaktaki gözümüz kulağımız halkımızla aramızdaki köprümüz. Bizim için görüşleri ve gözlemleri çok önemlidir. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada her zaman muhtarlarımızla istişare halinde bulunarak ilçemize en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz. Belediye olarak ilçemizi daha da yaşanabilir kılmak amacıyla alt yapı, eğitim, sanat, spor, kültür gibi pek çok alanda atılımlar yapıyor, sizlere beklentilerinizin ötesinde bir hizmet sunmaya çalışıyoruz. Sinanpaşa Belediyesi’nin gerçekleştireceği projeleri noktasında mahalle muhtarlarına büyük sorumluluk düşüyor. Sizin de fikirlerinizle oluşan projelerimize destek olun, yapılması gereken ne varsa hep birlikte yapalım.” dedi.

Bakmadan Geçme