Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan İnkaya ‘Yeniden adayım’ dedi

Başkan İnkaya ‘Yeniden adayım’ dedi

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet İnkaya, büyük bir ihtimalle Ağustos ayının ilk haftası yapılacağını belirttiği olağan seçimli İl Başkanlığı kongresine adaylığını açıkladı

 

İl Başkanı Mehmet İnkaya, İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nın olağan seçimli İl Başkanlığı kongresinin yaklaştığını, kongrenin büyük bir ihtimalle Ağustos ayının ilk haftası planlandığını söyledi.
Afyonkarahisar’da ilçe kongrelerini tamamladıklarını, yurt genelinde ise partisinin il kongrelerinin önemli ölçüde tamamlandığını belirten İnkaya, “Benden önce Sayın Mevlüt Varol ve Sayın Muhammed Mısırlıoğlu arkadaşlarımız adaylıklarını açıkladılar. Ben Afyon-karahisar’da partimizin kurulup ilk İ harfinin yazıldığı günden beri parti içerisinde olan birisiyim. İl Sekreteri iken yönetici arkadaşlarımızın teveccühleriyle İl Başkanlığına seçildim. Çünkü kurucu il başkanımız yoğun işleri nedeniyle partimizden ayrılmıştı. Yerine ben devam ettim, yaklaşık 2 yıldır da görevdeyim. Çakırköy doğumluyum, ilk, orta, lise ve yükseköğrenimde dâhil tüm tahsil hayatımı Afyonkarahisar’da tamamladım. Evli ve 3 çocuk babasıyım. İnşallah önümüzdeki İl Başkanlığı seçimi için İl Başkanlığına aday olduğumu açıklıyorum. Şahsımıza, vatanımıza, milletimize hayırlı olsun.” dedi.