• Haberler
  • Siyaset
  • Başkan Eser, icraatları değerlendirdi – Kocatepe Gazetesi

Başkan Eser, icraatları değerlendirdi – Kocatepe Gazetesi

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser yönetim kurulu üyeleri Osman Keskin ve Mecit Tarkan ile beraber Çayırbağ Beldesinde belde toplantısı gerçekleştirdi.Toplantıda Çayırbağ Belediye Başkanı Yakup Çam, Belde Başkanı Halil İlhan ve belde yönetim kurulu üyeleri ile bilgi alışverişinde bulunan Bülent Eser belediye başkanının icraatlarını değerlendirdi. Çayırbağ’da yapılan icraatları yerinde inceleyerek değerlendirme [&hellip]

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser yönetim kurulu üyeleri Osman Keskin ve Mecit Tarkan ile beraber Çayırbağ Beldesinde belde toplantısı gerçekleştirdi.
Toplantıda Çayırbağ Belediye Başkanı Yakup Çam, Belde Başkanı Halil İlhan ve belde yönetim kurulu üyeleri ile bilgi alışverişinde bulunan Bülent Eser belediye başkanının icraatlarını değerlendirdi. Çayırbağ’da yapılan icraatları yerinde inceleyerek değerlendirme yapan Eser, Çayırbağ Belediye Başkanı Yakup Çam’a ve belde teşkilatına teşekkürlerini iletti.

Bakmadan Geçme