• Haberler
  • Genel
  • Başkan Elibol örnek vatandaşlara plaket verdi

Başkan Elibol örnek vatandaşlara plaket verdi

Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, Tabduk Emre Türbesi'nin yolunun açılması için arsalarını bedelsiz terk eden vatandaşlara teşekkür plaketi verdi Çıkmaz sokakta bulunan Tabduk Emre Türbesi'nin yolunun açılması için arsalarını bedelsiz veren vatandaşlar Hasan Özdemir, Ali İhsan Coşkun, Ali Doğan Belediye Meclis Üyesi Yakup Sönmez ile birlikte Başkan Elibol'u makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette yol açılmak [&hellip]

Başkan Elibol örnek vatandaşlara plaket verdi

Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, Tabduk Emre Türbesi’nin yolunun açılması için arsalarını bedelsiz terk eden vatandaşlara teşekkür plaketi verdi

Çıkmaz sokakta bulunan Tabduk Emre Türbesi’nin yolunun açılması için arsalarını bedelsiz veren vatandaşlar Hasan Özdemir, Ali İhsan Coşkun, Ali Doğan Belediye Meclis Üyesi Yakup Sönmez ile birlikte Başkan Elibol’u makamında ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarette yol açılmak için arsalarını bedelsiz veren vatandaşların örnek davranış gösterdiklerini belirten Belediye Başkanı İsmail Elibol, Hasan Özdemir, Ali İhsan Coşkun ve Ali Doğan’a teşekkür plaketi takdim etti.
“Yaptığınız başkalarına örnek olmalı”
Elibol; “Sizler çok güzel bir davranış sergileyerek çıkmaz sokakta bulunan Tabduk Emre Türbesi’nin yolunun açılmasını sağladınız. Bu yaptığınız diğer vatandaşlarımıza örnek olmalı. Daha önce Tabduk Emre Türbesi’ne ziyarete gelen vatandaşlarımız yolunun olmaması ve çevre düzenlemesi konusunda bizlere isteklerde bulunuyorlardı. Bu örnek davranışınızla önemli değerlerimizden Tabduk Emre Türbesi’nin yolunu açtık ve çevre düzenlemelerine başladık. Bu duyarlı davranışınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum.”dedi.

Bakmadan Geçme