• Haberler
  • Genel
  • Başkan Elibol huzurevi sakinleriyle biraraya geldi

Başkan Elibol huzurevi sakinleriyle biraraya geldi

Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, huzurevi sakinleriyle yemekte bir araya geldi Daha önce huzur evinde kalan bir çok grubu misafir eden Başkan Elibol, Hüdai Kaplıcası Termal Otel'de Maltepelim Huzurevi'nde kalan yaşlılara yemek verdi. Hüdai Kaplıcası'nda misafir edilen huzurevi sakinleriyle yemekte sohbet eden İsmail Elibol, yaşlıların sorunlarını dinledi.Huzurevi sakinleri yemek sonrasında Belediye Başkanı İsmail Elibol'a teşekkür [&hellip]

Başkan Elibol huzurevi sakinleriyle biraraya geldi

Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, huzurevi sakinleriyle yemekte bir araya geldi

Daha önce huzur evinde kalan bir çok grubu misafir eden Başkan Elibol, Hüdai Kaplıcası Termal Otel’de Maltepelim Huzurevi’nde kalan yaşlılara yemek verdi. Hüdai Kaplıcası’nda misafir edilen huzurevi sakinleriyle yemekte sohbet eden İsmail Elibol, yaşlıların sorunlarını dinledi.
Huzurevi sakinleri yemek sonrasında Belediye Başkanı İsmail Elibol’a teşekkür ederken, Huzurevi Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Erdoğan Başkan Elibol’a teşekkür plaketi takdim etti. Nazik davetinden ve gördükleri ilgiden dolayı huzurevi sakinlerinin çok memnun olduğunu, Hüdai Kaplıcası’nda tedavi görerek dinlendiklerini belirten İsmail Erdoğan, Başkan Elibol’un duyarlı davranışının kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti.
Bir gün herkes yaşlanacak
Belediye Başkanı İsmail Elibol ise; “Her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlı bireylerin toplumla bütünleşmesi, daha aktif olması ve yaşama bağlı kılınmaları gerekir. Büyüklerimize gösterdiğimiz saygı ve sevginin giderek azaldığı günümüzde evlatlarımızı iyi yetiştirmeliyiz. Onlara büyüklerine sahip çıkmalarını çok iyi öğretmeliyiz. Cenab-ı Allah herkese hayırlı evlat versin. Bir ömrün büyük kısmını topluma ve ülkeye hizmetle geçirmiş insanların, yaşlandıkları ve bakıma muhtaç oldukları dönemde ömürlerinin sonuna kadar insan onuruna yakışır bir şekilde bakım talep etme hakları vardır. Ailelerinden ve çocuklarından bu hizmeti çeşitli nedenlerle alamayanlara bu hizmet imkânlar ölçüsünde Belediyemiz tarafından verilmektedir. Ülkemizin tek termal huzurevi ilçemizde yapılıyor. Yapımında sona yaklaşılan huzurevine belediye olarak elimizden gelen her türlü desteği veriyoruz. Keşke herkes anne-baba ve akrabalarına sahip çıksa huzur evlerine ihtiyaç kalmasa. Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak, kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak her insanın olduğu gibi Belediye olarak bizim de öncelikli görevlerimiz arasındadır. Unutmayalım ki bir gün herkes yaşlanacaktır. Maltepelim Huzurevi’nde barınan bu değerli büyüklerimizi misafir etmekten büyük mutluluk duyuyorum.” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme