Başkan Danaoğlu Dostlarını Ağırladı

MHP'nin Afyonkarahisar Belediye Meclis üyesi adayları ve MHP Afyonkarahisar Belediye Meclisi üyesi Halil İbrahim Baykara, Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu'nu ziyaret ettiler

Milliyetçi Hareket Partisi bünyesinde yerel seçimlerle ilgili sürdürülen çalışmalar kapsamında son derece güzel ve sağlam dostluklar kurulduğunu belirten MHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu, “Bizler bu dostluklarımızı koruma ve sürdürme konusunda kararlıyız” dedi. Ülküdaşlarını GENTAR Tarım’da ağırlamaktan son derece mutlu olduğunu belirten MHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu, “Belediye Meclisi’nde partimizi temsil eden değerli büyüğümüz Halil İbrahim Baykara ağabeyimizin de ziyarette yer alması bizleri ayrıca mutlu etti. MHP’ye gönül veren tüm dostlarımız bizlere güç ve güven vermektedir.” dedi.

MHP Belediye Meclis üyesi Halil İbrahim Baykara, “Ülküler her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olmalıdır.” dedi.

Ziyarete MHP Belediye Meclis üyesi adayları Osman Karabacak, Halil Kocaşaban, İhsan Özer, Abdullah Korkmazoğlu, Halil Toran, Mehmet Gençoğlu, Mustafa Savrık ile Kocatepe Gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt ve İbrahim Küçükkurt katıldılar.

Bakmadan Geçme