• Haberler
  • Genel
  • Başkan Çöl’e teşekkür ziyareti – Kocatepe Gazetesi

Başkan Çöl’e teşekkür ziyareti – Kocatepe Gazetesi

Yavaşlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret etti Yavaşlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şenel Özpınar Belediye Başkanı Başkan Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret etti. Dernek Başkanı Özpınar, dernek faaliyetleri ve yapılması düşünülen projeler hakkında Belediye Başkanı Çöl'e bilgi verdi. Özpınar, Yavaşlar Yardımlaşma Derneği'ne desteklerinden dolayı Başkan Mustafa Çöl’e teşekkür etti. [&hellip]

Başkan Çöl'e teşekkür ziyareti

Yavaşlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret etti

Yavaşlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şenel Özpınar Belediye Başkanı Başkan Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret etti. Dernek Başkanı Özpınar, dernek faaliyetleri ve yapılması düşünülen projeler hakkında Belediye Başkanı Çöl’e bilgi verdi. Özpınar, Yavaşlar Yardımlaşma Derneği’ne desteklerinden dolayı Başkan Mustafa Çöl’e teşekkür etti.
Blediye Başkanı Mustafa Çöl konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Sandıklıda Dernek faaliyetlerine Sandıklı Belediyesi olarak her zaman destek veriyoruz, elimizden geldiği kadar vermeye de devam edeceğiz. Yavaşlar Yardımlaşma Derneği’nin ziyareti sebebi ile başta dernek başkanı Şenel Özpınar’a ve dernek üyelerine teşekkür ediyorum” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme