• Haberler
  • Genel
  • Başkan Çöl’den TEOG ödülü – Kocatepe Gazetesi

Başkan Çöl’den TEOG ödülü – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, TEOG sınavından başarılı olan öğrencilere altın hediye etti Kısa adı TEOG olan “Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş” sınavında tüm sorulara doğru cevap vererek tam puan alan öğrencileri Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl makamında kabul etti. TEOG sınavından tam puan alan Esra Eren, Onur Emre Sarıçiyil, Furkan Çelik, Behnan Burak Demirtaş [&hellip]

Başkan Çöl'den TEOG ödülü

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, TEOG
sınavından başarılı olan öğrencilere altın hediye etti

Kısa adı TEOG olan “Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş” sınavında tüm sorulara doğru cevap vererek tam puan alan öğrencileri Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl makamında kabul etti.
TEOG sınavından tam puan alan; Esra Eren, Onur Emre Sarıçiyil, Furkan Çelik, Behnan Burak Demirtaş Başkan Mustafa Çöl tarafından Cumhuriyet Altını ile ödüllendirildiler.
Sandıklı İlçesi’nde eğitim ve öğretim alanında yapılan yatırımların meyvesini verdiğine değinen Başkan Çöl, “Eğitim ve öğretime olan desteğimiz her zaman devam edecektir. Bu öğrencilerimiz Sandıklı ismini gerek eğitim gerekse görsel ve yazılı basında her zaman duyurmaktadırlar. Buradan başta öğrencilerimizin her zaman arkasında bulunan ailelerimize ve öğrencilerimizi bu maratonda yalnız bırakmayan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme