• Haberler
  • Genel
  • Başkan Çöl, Ziraat Bankası Müdürleriyle Görüştü

Başkan Çöl, Ziraat Bankası Müdürleriyle Görüştü

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Ziraat Bankası'nın yeni ve önceki İlçe Müdürleriyle ilçenin finansal işlerin geliştirilmesi ve toplumun ekonomik refahı için iş birliği yapılacak konuları görüştü.

Sandıklı ilçesinde Ziraat Bankası ilçe müdürlüğüne atanan Alper Postalcı, Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret etti. Ziyarete, görevi devreden bir önceki müdür Fatih Karalar da yer aldı.

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Alper Postalcı ve Fatih Karalar’la ilçedeki finansal işlerin geliştirilmesi ve toplumun ekonomik refahı için iş birliği yapılacak konuları değerlendirdi. Karşılıklı fikir alışverişi ve iş birliği için olumlu bir ortamın oluşturulduğu görüşmede, ileçnin kalkınması ve halkın refahı için iş birliği yapılabilecek alanlar üzerinde duruldu. Ziraat Bankası İlçe Müdürü Alper Postalcı, yeni görevinde Sandıklı İlçesi’nin finansal ihtiyaçlarına çözüm üretmek ve Ziraat Bankası’nın hizmetlerini ilçe halkına en iyi şekilde sunmak için kararlı olduğu belirtti. Başkan Çöl, Ziraat Bankası yeni Müdürü Alper Postalcı ve görevi devren Müdür Fatih Karalar’a, ziyaretleri için teşekkür ederek, görevlerinde başarılar diledi.

Bakmadan Geçme