Başkan Çöl, yeniden encümen üyeliğine seçildi

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Sağlıklı Kentler Birliği toplantısında yapılan seçim sonucu tekrar Encümen Üyeliğine seçildi   Sandıklı Belediyesi'nin üyesi olduğu'Sağlıklı Kentler Birliği' 33. Meclis toplantısı Bursa ilinde, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı Alinur Aktaş ev sahipliğinde, Almira Otelde gerçekleştirildi. Sağlıklı Kentler Birliğine üye Belediyelerinin katıldığı toplantıda, pandemi sürecinde üye Belediyelerin edindiği [&hellip]

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Sağlıklı Kentler Birliği toplantısında yapılan seçim sonucu tekrar Encümen Üyeliğine seçildi

Sandıklı Belediyesi’nin üyesi olduğu“Sağlıklı Kentler Birliği” 33. Meclis toplantısı Bursa ilinde, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı Alinur Aktaş ev sahipliğinde, Almira Otelde gerçekleştirildi.
Sağlıklı Kentler Birliğine üye Belediyelerinin katıldığı toplantıda, pandemi sürecinde üye Belediyelerin edindiği tecrübeler, Covid-19 virüsüne karşı mücadele teknikleri, Belediyelerin salgınla mücadelede oynadıkları roller ile hükümete bu süreçte verebilecekleri katkılar görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı Alinur Aktaş, Belediyelerin ve Sağlıklı Kentler Birliği’nin sorumluluklarının arttığını, pandemi sürecinin kendileri için büyük tecrübe olduğunu, buna bağlı olarak yaşadıkları tecrübelerin endeksleyerek, Belediyelere daha fazla katkı sağlamak istediklerini söyledi. Malatya Yeşilyurt Belediyesi’nin 74. üye olarak birliğe kabul edildiği toplantıda Encümen ve Plan Bütçe Komisyonuna üyeler seçildi.
Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, yeniden encümen üyeliklerine seçildi. Plan ve Bütçe Komisyonu ise Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Haluk Mutluay, Şırnak Belediye Meclis Üyesi Ferit Batmaz, Çankaya Belediye Meclis Üyesi Anıl Çetin, Pamukkale Belediye Meclis Üyesi Sevgi Çölhan ve Tepebaşı Belediye Meclis Üyesi Nazan Erşahin’den oluştu.

Bakmadan Geçme