Başkan Çöl muhtarları dinledi – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve Sandıklı AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık, ilçede görev yapan muhtarlarla Sandıklı Belediyesi Sosyal Tesislerinde bulunan Kent Park’daki kahvaltı organizasyonunda buluşarak istişare toplantısı gerçekleştirdiler.11 Mahalle muhtarının katıldığı toplantıda yapılacak ve yapılması düşünülen hizmetler ile ilgili karşılıklı fikir alış verişinin yapılarak, mahallelerdeki istek, dilek ve şikayetler için karşılıklı çözüm [&hellip]

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve Sandıklı AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık, ilçede görev yapan muhtarlarla Sandıklı Belediyesi Sosyal Tesislerinde bulunan Kent Park’daki kahvaltı organizasyonunda buluşarak istişare toplantısı gerçekleştirdiler.
11 Mahalle muhtarının katıldığı toplantıda yapılacak ve yapılması düşünülen hizmetler ile ilgili karşılıklı fikir alış verişinin yapılarak, mahallelerdeki istek, dilek ve şikayetler için karşılıklı çözüm yolları hakkında değerlendirmeler yapıldı.
Toplantıda konuşan Başkan Çöl, “İlçe Başkanımız ile beraber istişare toplantısı için kahvaltıda mahalle muhtarlarımız ile bir araya geldik. Sandıklımız için yapılacak çalışmaları değerlendirdik. Tüm muhtarlarımızı bizlere destekleri ve mahallelerimiz için özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı kutluyorum.” dedi.

Bakmadan Geçme