Başkan Çöl, İstanbul'da temaslarda bulundu

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, İstanbul'da bir dizi temaslarda bulundu   Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Öztopbaş, İstanbul Afyonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneğini (İSTAFDER), Kartal Dernekler Federasyonu ile Afyonkarahisar Marmara Dernekleri Federasyonu'nu (MADEF) ziyaret ettiler. İstanbul temaslarını değerlendiren Çöl, 'İstanbul'da ilimizi temsil eden dernek başkanlarımız ve yöneticileri ile istişarelerde bulunduk. [&hellip]

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, İstanbul’da bir dizi temaslarda bulundu

Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Öztopbaş, İstanbul Afyonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneğini (İSTAFDER), Kartal Dernekler Federasyonu ile Afyonkarahisar Marmara Dernekleri Federasyonu’nu (MADEF) ziyaret ettiler.
İstanbul temaslarını değerlendiren Çöl, “İstanbul’da ilimizi temsil eden dernek başkanlarımız ve yöneticileri ile istişarelerde bulunduk. Nazik ve müstesna ev sahipliğinden dolayı dernek başkan ile yönetim kuruluna can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Afyonkarahisarımız için durmadan çalışmaya devam.” dedi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme