Başkan Çöl, halkla iftar yapıyor

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Ramazan ayı dolayısıyla vatandaşları ziyaret ediyor Ramazan ayı münasebetiyle yaptığı ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor.İftarını Fatih Mahallesi’nde rastgele bir evde açan Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, iftarın ardından hasta vatandaşlara da geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.Çöl,”Ramazan Ayını halkımızla iç içe geçirmek tarif edilemez bir duygu, Ramazan Ayı’nın son gününe kadar bu [&hellip]

Başkan Çöl, halkla iftar yapıyor

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Ramazan ayı dolayısıyla vatandaşları ziyaret ediyor

Ramazan ayı münasebetiyle yaptığı ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor.İftarını Fatih Mahallesi’nde rastgele bir evde açan Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, iftarın ardından hasta vatandaşlara da geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Çöl,”Ramazan Ayını halkımızla iç içe geçirmek tarif edilemez bir duygu, Ramazan Ayı’nın son gününe kadar bu ziyaretlerimiz Sandıklımızın farklı Mahallerinde sürecek. Ramazan demek, iyi huy, iyi ahlak, muhtaçlara el uzatmak, aşını paylaşmak, ihtiyaç sahiplerini anlamak, evinde misafir ağırlamak, kalabalık iftar sofraları kurmak, fesat düşünmemek, vücudu kötü alışkanlıklardan arındırmak demek. Ramazan demek hoşgörü, sevgi ve saygı demek. Bizde bu bağlamda Sandıklı Halkı ile iç içe,omuz omuza bir Ramazan geçirmenin sevincini yaşıyoruz.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme