Başkan Çöl açılıştan açılışa koştu

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ilçede gerçekleştirilen açılışlara katıldı Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, gün içerinde ilk olarak Bayan Kuaför Salonu açılışını yaparak işletmecilere hayırlı olsun dileğinde bulundu. Daha sonra ilçeye açılan Afm Alışveriş Merkezinin açılışına katılan Başkan Çöl, burada da incelemelerde bulundu. İlçede gerçekleştirilen işletme açılışlarına Başkan Çöl’ün yanı sıra, Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan, [&hellip]

Başkan Çöl açılıştan açılışa koştu

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl
ilçede gerçekleştirilen açılışlara katıldı

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, gün içerinde ilk olarak Bayan Kuaför Salonu açılışını yaparak işletmecilere hayırlı olsun dileğinde bulundu. Daha sonra ilçeye açılan Afm Alışveriş Merkezinin açılışına katılan Başkan Çöl, burada da incelemelerde bulundu.
İlçede gerçekleştirilen işletme açılışlarına Başkan Çöl’ün yanı sıra, Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan, Sandıklı Emniyet Amiri Cüneyt Dönmez, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık, Sandıklı’da Şubesi bulunan banka müdürleri, bürokratlar, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme